Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: KEN FOLLET-ΣΚΑΝΔΑΛΟ MODIGLANI
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: KEN FOLLET-ΣΚΑΝΔΑΛΟ MODIGLANI
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/05/2018 - 12:46
 
 
Έληξε στις:
11/06/2018 - 12:45
 
 
ID:
47498454
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 251/1989, σελίδες 247. Πρωτότυπος Τίτλος: The Modiglani Scandal. Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής.

Κατάσταση αντιτύπου: ΑΡΙΣΤΗ (ιδιωτική συλλογή)

---------------------------------------

Υπόθεση: Μια φήμη διασπείρεται στους κύκλους των εμπόρων και των ιστορικών της τέχνης: Σε μια μακρινή γωνιά της Ευρώπης κρύβεται ένας πίνακας του Μοντιλιάνι, αποτέλεσμα του πειραματισμού του ζωγράφου με τα ναρκωτικά. Στον αγώνα δρόμου για την απόκτηση του που ακολουθεί, ανταγωνίζονται μια όμορφη ιστορικός της τέχνης, ικανή για όλα, ενας οργισμένος νεαρός ζωγράφος που θέλει να εκδικηθεί το κατεστημένο της τέχνης και ένας απελπισμένος γκαλερίστας που παίζει το τελευταίο του χαρτί...

Ο συγγραφέας: Ο Φόλετ γεννήθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλλίας(1949), σπούδασε φιλοσοφία και άρχισε να γράφει ενώ ασκούσε το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Από το 1977 ασχολήθκε αποκλειστικά με το γράψιμο. Τα  πέντε πρώτα του βιβλία ήταν   μυθιστορήματα κατασκοπίας. Αμέσως μετά ακολούθησαν τo Amok: King of Legend  και το Modigliani Scandal", Τo τελευταίο, το υπέγαψε ως Zachary Stone. Εχει γράψει μέχρι σήμερα 35 βιβλία, όλα best sellers.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr