Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: MORRIS WEST-ΚΑΣΙΝΤΙ
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: MORRIS WEST-ΚΑΣΙΝΤΙ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/05/2018 - 09:34
 
 
Έληξε στις:
11/06/2018 - 09:33
 
 
ID:
47498078
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 183/1988, σελίδες 250, Πρωτότυπος τίτλος:Cassidy. Μετάφραση: Βασίλης Καλλιπολίτης.

κατάσταση αντιτύπου:  Αριστη (ιδιωτική συλλογή)

-------------------------------------

Υπόθεση: Ο Γκρέγκορι δεν συμπαθούσε τον πεθερό του, πρωθυπουργό της Νέας Νότιας Ουαλίας και έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Οταν όμως εκείνος του ανακοίνωσε ότι πεθαίνει και τον αφήνει εκτελεστή της διαθήκης του δέχτηκε, μια και ήταν η τελευτάια επιθυμία ενός μελλοθάνατου. Ηξερε πως η τεράστια περιουσία του Κάσιντι δεν είχε αποκτηθεί με τίμια μέσα, όταν όμως δοκίμασε να εισχωρήσει στα μυστικά της κατάλαβε πως μπλέχτηκε σε μια θανάσιμα επικίνδυνη περιπέτεια.......

----------------------------------------

Ο Συγγραφέας:  O Morris Langlo West (1916-1999) ήταν Αυστραλός συγγραφέας, γνωστός για τα μυθιστορήματά του " Δικηγόρος του Διαβόλου" (1959), "Τα παπούτσια του ψαρά " (1963), και ο  "Αρλεκίνος" (1981).Τα έργα του συχνά επικεντρώνεται στην διεθνή πολιτική και το ρόλο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στις διεθνείς υποθέσεις και έγιναν όλα best- seller, με πωλήσεις πάνω από 1000000 αντίτυπα το καθένα.

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr