Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/BELL:DESMOND BAGLEY-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ
ΤΣΕΠΗΣ/BELL:DESMOND BAGLEY-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/05/2018 - 09:34
 
 
Έληξε στις:
11/06/2018 - 09:33
 
 
ID:
47498077
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 236-1989,  σελίδες 376. Πρωτότυπος Τίτλος: Night of Error. Μετάφραση: Γιάννα Μυράτ.

Κατάσταση βιβλίου: Αριστη(ιδιωτική συλλογή).

--------------------------

Υπόθεση: Ο Μαρκ και ο Μάικ Τρεβέλιαν, ωκεανογράφοι και οι δύο, δεν τα πήγαιναν καλά σαν αδέρφια.....Ομως τι είχε ανακαλύψει ο Μαρκ στα νησιά του Ειρηνικού λίγο πριν πεθάνει;..... ο Μάικ αποφασίζει να εξιχνιάσει το θάνατο του αδερφού του και να συνεχίσει τις έρευνες. Τον χρηματοδοτεί ο Κάμπελ, άνθρωπος των μεταλλείων....ο Κάμπελ, μαζί με την κόρη του Κλερ, συνοδεύει τον Μάικ στο επιστημονικό του ταξίδι....Μοναδικά διαθέσιμα στοιχεία, το ημερολόγιο του Μάρκ και μια πέτρα από το βυθό του Ειρηνικού... και  η ύπαρξη κάποιου επικίνδυνου αντιπάλου με δικά του συμφέροντα.....

 

--------------------------

Ο συγγραφέας:  Ο Desmond Bagley (1923-1983) γεννήθηκε στο Lake District και εργάστηκε αρχικά στον τομέα της αεροναυπηγικής. Στη συνέχεια, το περιπετειώδες πνεύμα του τον οδήγησε σε ένα συναρπαστικό οδικό ταξίδι στη Νότια Αφρική, όπου εγκαταστάθηκε και εργάστηκε σαν ανεξάρτητος δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου. Το πρώτο του μυθιστόρημα, The Golden Keel ,έγινε αμέσως  επιτυχία, και τον οδήγησε στην συγγραφή άλλων δεκαπέντε βιβλίων περιπέτειας που μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 20 γλώσσες.  Χαρακτηριστικα του στυλ του  η γρήγορη ροή  και η προσοχή στη λεπτομέρεια.                                                                                                                                                                                                       

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr