Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 19οs-20os αιωναs
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 19οs-20os αιωναs
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ,Με κατάθεση σε τράπεζα,εξοδα ΕΛΤΑ+2€(απλη επιστολή με δικό σας ευθυνη). Με αντικαταβολή ΕΛΤΑ, έξοδα αποστολής+5€. Για πολλαπλεs αγορεs εξοδα ειναι αναλογα με το συνολικο βαροs kaiισχυοντα τιμολογια ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/02/2018 - 17:08
 
 
Έληξε στις:
07/03/2018 - 17:08
 
 
ID:
46885291
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΔΟΣΗ ΝΙΚΟΣ ΜΙΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 1997,ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΣΕΛΙΔΕΣ 32,ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Πρόκειται για μια επιλογή και παρουσίαση ιστορικών δεδομένων με έμφαση στο 19ο και τον 20ο αιώνα. Η έκδοση περιλαμβάνει χρονολόγιο από την αρχαιότητα έως σήμερα, εντυπώσεις των περιηγητών από τη Λιβαδειά για την περίοδο από το 15ο μέχρι το 19ο αιώνα, εξέχουσες μορφές της πόλης, κοινωνικοοικονομικά στοιχεία για το τέλος του 19ου και τις αρχές του 20ού αιώνα, από όπου σχηματίζεται μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το πρόσφατο παρελθόν της πόλης.

Το τεύχος αυτό ενισχύει και συμπληρώνει πρωτοβουλίες του Δήμου Λιβαδειάς όπως το Συμπόσιο με τίτλο "Η Λιβαδειά χθες - σήμερα - αύριο" και η έκθεση ιστορικών τεκμηρίων, αρχειακού και φωτογραφικού υλικού, το Σεπτέμβρη του 1997. Κεντρικός μας στόχος είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Λιβαδειάς, στόχος που ενισχύεται από τα έργα προστασίας και αναβάθμισης της Κρύας, την αναστήλωση του Κάστρου, την αναπαλαίωση των βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών μνημείων, την προβλεπόμενη λειτουργία εκθεσιακών χώρων με αρχαιολογικά ευρήματα, λαογραφικά στοιχεία και τη δημιουργία ιστορικού αρχείου στην πόλη μας. [...]

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr