Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/ΑΓΚΥΡΑ:ΜΩΡΙΣ ΓΟΥΕΣΤ-Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΤΣΕΠΗΣ/ΑΓΚΥΡΑ:ΜΩΡΙΣ ΓΟΥΕΣΤ-Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/02/2018 - 11:43
 
 
Έληξε στις:
07/03/2018 - 11:42
 
 
ID:
46884166
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΑΓΚΥΡΑ ΤΣΕΠΗΣ 261. Εκδοση 1978. Σελίδες 285. Πρωτότυπος Τίτλος:The Devil's Advocate. Μετάφραση: Γιούρι Κοβαλένκο.

Κατάσταση αντιτύπου: Αριστη (ιδιωτική συλλογή)

__________________

Ο "Δικηγόρος του Διαβόλου",το best-seller μυθιστόρημα του Morris West, είναι μια σε βάθος  εξερεύνηση  της έννοιας της πίστης. Σε ένα φτωχό χωριό στη Νότια Ιταλία  έχει ανοίξει συζήτηση για ενδεχόμενη αγιοποίηση του Giacamo Nerone . Ο πατέρας Blaise Meredith, ένας Αγγλος ιερέας, στέλνεται από το Βατικανό για να διερευνήσει, και να προσπαθήσει να ξεμπερδέψει το κουβάρι των γεγονότων, φημών και ψεμάτων που περιβάλλουν τη ζωή και το θάνατο του Nerone . Με την πνευματική αδυναμία ως σκηνικό, ο Δικηγόρος του Διαβόλου μας θυμίζει πώς η δύναμη της καλοσύνης υπερνικά τελικά την απελπισία.

 «goodreads»

--------------------------------------

Ο Συγγραφέας: O Morris Langlo West (1916-1999) ήταν Αυστραλός συγγραφέας, γνωστός για τα μυθιστορήματά του " Δικηγόρος του Διαβόλου" (1959), "Τα παπούτσια του ψαρά "(1963), και ο  Αρλεκίνος (1981).Τα έργα του συχνά επικεντρώνεται στην διεθνή πολιτική και το ρόλο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στις διεθνείς υποθέσεις και έγιναν όλα best- seller, με πωλήσεις πάνω από 1000000 αντίτυπα το καθένα.

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr