Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/ΒΙΠΕΡ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ:ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΑΛΛΟΓΟΥΑΙΗ
ΤΣΕΠΗΣ/ΒΙΠΕΡ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ:ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΑΛΛΟΓΟΥΑΙΗ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/02/2018 - 11:36
 
 
Έληξε στις:
07/03/2018 - 11:35
 
 
ID:
46884106
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Βίπερ 340/1973. Σελίδες 202. Πρωτότυπος Τίτλος:Mrs. Dalloway. Μετάφραση: Βασ.Λ.Καζαντζής.

Κατάσταση αντιτύπου: Πάρα Πολύ Καλή (Ιδιωτική Συλλογή).

---------------------------

Το "Μια ωραία ημέρα της κυρίας Νταλλογουαίη" είναι ένα μυθιστόρημα που περιγράφει με λεπτομέρειες μια μέρα από τη  ζωή της Κλαρίσα Νταλλογουαίη, μιας γυναίκας της υψηλής κοινωνίας στην Αγγλία του Μεσοπολέμου. Είναι ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα της Βιρτζίνια Γούλφ.Το μυθιστόρημα περιγράφει τις προετοιμασίες της  Κλαρίσα για ένα πάρτυ που θα φιλοξενήσει εκείνο το βράδυ. Η ιστορία  μας ταξιδεύει  εμπρός και πίσω στο χρόνο και μέσα και έξω από το μυαλό των χαρακτήρων  και δίνει μια  εικόνα της ζωής της Κλαρίσα και  της κοινωνικής δομής του Μεσοπολέμου . Τον Οκτώβριο του 2005, το "Μια ωραία ημέρα της κυρίας Νταλλογουέη" συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 καλύτερα αγγλόφωνα μυθιστορήματα μετά το 1923.

----------------------------

Η συγγραφέας: Η Βιρτζίνια Γουλφ (1882-1941) ήταν  Άγγλίδα μυθιστοριογράφος και δοκιμιογράφος και θεωρείται σαν μια  από τις σπουδαιότερες λογοτεχνικές μορφές του εικοστού αιώνα. Στα πιο γνωστά έργα της περιλαμβάνονται τα μυθιστορήματα της "Μια ωραία ημέρα της κυρίας Νταλλογουαίη" (1925), 'Στο φάρο “(1927), και “Ορλάντο” (1928), και το μακροσκελές δοκίμιο "Ένα δικό σου δωμάτιο" (1929) με την περίφημη ρήση του: «μια γυναίκα πρέπει να έχει χρήματα και ένα δικό της δωμάτιο, αν θέλει να γράψει μυθιστορήματα "

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr