Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ:ΧΑΙΝΡΙΧ ΜΑΝ-ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
ΤΣΕΠΗΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ:ΧΑΙΝΡΙΧ ΜΑΝ-ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
4€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/02/2018 - 03:09
 
 
Έληξε στις:
07/03/2018 - 03:08
 
 
ID:
46883434
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΕΠΗΣ 72. Πρώτη έκδοση 1986. Σελίδες 221. Πρωτότυπος Τίτλος: Professor Unrat. Μετάφραση: Ιάκωβος Κοπέρτι. Επιμέλεια: Τούλα Σιέτη

Κατάσταση αντιτύπου: Καλή- Πολύ Καλή(Ιδιωτική συλλογή). 

------------------------------------

Η ιστορία ενός τυραννικού καθηγητή που συγχέει το σχολείο με τη ζωή και βλέπει τους κατοίκους της μικρής πόλης σαν να είναι ακόμη χοντροκέφαλοι μαθητές. Ένα βράδυ παρακολουθώντας τρεις μαθητές του μπαίνει στο καπηλειό "Γαλάζιος Άγγελος" όπου συμβαίνει κάτι αναπάντεχο: υποκύπτει στη γοητεία της αμφιβόλου ηθικής τραγουδίστριας που χαρίζει την εύνοιά της σε έναν από τους τρεις μαθητές. Για να ανταγωνιστεί τον αντίζηλό του ο καθηγητής γίνεται θαμώνας του καπηλειού. Και παραδίδεται στην άγνωστη δύναμη του έρωτα υπερβαίνοντας τα όρια του καθωσπρεπισμού.

-------------------------

Ο συγγραφέας: O Heinrich Mann(1871-1950) ήταν Γερμανός συγγραφέας Εγραψε έργα με κοινωνικά θέματα. Η αντίθεση του  στην αυταρχική και όλο και πιο μιλιταριστική φύση της γερμανικής κοινωνίας του Μεσοπολέμου τον οδήγησε στην εξορία του το 1933. Γεννήθηκε στο Lübeck και ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Thomas Mann. Ο πατέρας του καταγόταν από μια αριστοκρατική  οικογένεια εμπόρων σιτηρών. Μετά το θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του μετακόμισε την οικογένεια στο Μόναχο, όπου o Heinrich ξεκίνησε την  συγγραφική καριέρα του.

                   

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr