Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ:ΙΒΟ ΑΝΤΡΙΤΣ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΛΗ
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ:ΙΒΟ ΑΝΤΡΙΤΣ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΛΗ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
2,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/02/2018 - 03:07
 
 
Έληξε στις:
07/03/2018 - 03:07
 
 
ID:
46883425
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη- Επίκαιρα. σελίδες 158. ISBN 960-236-262-2. Μετάφραση Ιωάννης Κωτούλας.

Κατάσταση Αντιτύπου: ΑΡΙΣΤΗ

Ο Ιβο Αντριτς (1892-1975) ήταν Σερβοβόσνιος συγγραφέας, που τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1961, «για την επική δύναμη των λογοτεχνικών του θεμάτων και τον τρόπο που απεικονίζει την ανθρώπινη μοίρα, αντλώντας υλικό από την ιστορία της πατρίδας του».

Στην "Καταραμένη Αυλή " ο Αντριτς αφηγείται την ιστορία δυο αδελφών, των γιών του Μωάμεθ του Β', του πορθητή της Κωσταντινούπολης. Μετά το θάνατο του Μωάμεθ, ο πρωτότοκος, ο Βαγιαζίτ ο Β', ανακυρήχθηκε αυτοκράτορας , ο αδερφός του όμως Τζεμ, θεωρώντας τον σφετεριστή, αποφάσισε να διεκδικήσει τον θρόνο. Ετσι ξέσπασε εμφύλιος. Ο Βαγιαζίτ χρησιμοποίησε συχνά επονείδιστα μέσα κατά του Τζεμ, ο οποίος ζήτησε βοήθεια στη Δύση. Οι χριστιανοί  ηγεμόνες τον χρησιμοποιίησαν για δικό τους όφελος και τελικά ο Βοργίας Αλέξανδρος ο Στ΄ τον δηλητηρίασε. Ο Βαγιαζίτ ζήτησε τη σωρό του αδερφού του και τον έθαψε με μεγάλες τιμές στην Προύσα.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr