Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1303
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1303
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
1€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
04/02/2018 - 11:05
 
 
Έληξε στις:
06/03/2018 - 11:05
 
 
ID:
46879596
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1303

Γιαπωνέζικη ταινία τρόμου σημαίνει παράδοση και πρωτοπορία. Το διαμέρισμα 1303 μοιάζει ιδανικό. Η θέα είναι υπέροχη, ποιος δε θέλει να βλέπει θάλασσα; Το φως άπλετο. Όσο και το σκοτάδι το οποίο σιγά-σιγά ρουφά στη μυστηριακή του δύναμη τις δύο πρωταγωνίστριες-ενοίκους. Το 13 δεν ήταν ποτέ τυχαίος αριθμός. Η δύναμή του ρίχνει τη μια κοπέλα στο κενό, από τον 13ο όροφο. Το φάντασμά της περιπλανιέται ζητώντας βοήθεια από της αδελφή της. Μπορεί όμως ένας άνθρωπος, να τα βάλει με τη θανατερή αύρα του διαμερίσματος και τα κρυμμένα του μυστικά; Το διαμέρισμα δεν είναι ποτέ άδειο, ακόμα και τώρα που δεν μένει κανείς...


H νέα αυτή ανατριχιαστική ιστορία φαντασμάτων που μας έρχεται από την υπερπαραγωγική πλέον στο είδος Ιαπωνία, υπογράφεται από τον σκηνοθέτη των διάσημων Tomie, Tomie:Revenge, Higurashi, Tokyo Psycho κα, αλλά και από την ομάδα παραγωγής του Ju On :The Grudge.

Γνήσιοι εκπρόσωποι λοιπόν της αποκαλούμενης J-Horror σκηνής στήνουν με την απαραίτητη σκοτεινή ατμόσφαιρα και αγωνία την ιστορία τους σε ένα διαμέρισμα όπου διαμένει μια μητέρα με την κόρη της. Η ταινία θεωρείται ήδη από τα καλά χαρτιά του Ιαπωνικού τρόμου και όλοι ξέρουμε ότι αν μη τι άλλο θα είναι πολύ τρομακτική!!!

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr