Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Τηλεόραση LG 37LM611S 37
Τηλεόραση LG 37LM611S 37
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
185€
 
Αρχική τιμή:   0,01€
Αριθμός προσφορών:   12   (Δείτε το ιστορικό)
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΣΠΕΤΣΕΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
15€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Προσοχή!!! ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Ειδικά σε χρήστες με μηδενική ή αρνητική αξιολόγηση. Στελνω μονο σε χρηστες με 10 θετικες και πανω.Σε περιπτωση αντικαταβολης τα εξοδα βαρυνουν τον αγοραστη.Η αποστολή γίνετε με ΕΛΤΑ μετά από τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό Εθνική.Αν δεν συμφωνείτε μην κάνετε προσφορές που θα σας δώσουν τελικά αρνητική αξιολόγηση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την κατανόηση. Καλή συνέχεια στις αγορές σας.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
19/11/2017 - 17:50
 
 
Έληξε στις:
19/12/2017 - 17:50
 
 
ID:
46463114
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Τηλεόραση LG 37LM611S 37" Smart 3D LED Full HD Eν συντομία

Η τηλεόραση LG 37LM611S εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εικόνας χάρη στην ανάλυση Full HD. Η νέα LG τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με μια σύνδεση USB που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες και αρχεία mp3. Επιπλέον θα ξεχάστε τα βαριά, άβολα γυαλιά και τη ζαλάδα που προκαλεί η εικόνα της συμβατικής 3D τεχνολογίας. Τώρα μπορείτε να νιώσετε τι σημαίνει πραγματική 3D εικόνα, ακριβώς όπως στον κινηματογράφο
 

Η LM611S είναι η πιο σωστή επιλογή για όλους όσους αναζητούν μία τηλεόραση LED υψηλής ποιότητας με τεχνολογίες αιχμής. Στην LM611S πρωταγωνιστεί η τεχνολογία LG CINEMA 3D, χαρίζοντας εικόνα ανώτατης ποιότητας σε εκπληκτικά λογική τιμή ενώ επιτρέπει σε ακόμη περισσότερους να ζήσουν αυτή την εμπειρία προηγμένης τεχνολογίας.

 

 

 

 

Διαγώνιος: 37"

 

Ανάλυση: Full HD

 

Συχνότητα: 200Hz

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Back to Top

 

 

Διαγώνιος: 37"

Σε αυτή τη κατηγορία θα συναντήσετε τηλεοράσεις για χώρους όπου δε περιορίζεστε ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα οι τηλεοράσεις στις 32-37 ίντσες, απαιτούν το λιγότερο απόσταση 1.4-1.6 μέτρων, από το χρήστη, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Σε αυτές τις ίντσες, θα συναντήσετε και το μεγαλύτερο εύρος επιλογών για να επιλέξετε τη κατάλληλη για εσάς!

 

Τύπος: LED

Σε αυτή τη κατηγορία θα συναντήσετε τηλεοράσεις με τέλεια αναπαράσταση των χρωμάτων! Αυτό φυσικά οφείλεται στη τεχνολογία τους, καθώς οι LED τηλεοράσεις ενσωματώνουν μικροσκοπικά ledάκια για την απεικόνιση! Επίσης, στα βασικά πλεονεκτήματα των LED, συγκαταλέγεται ο εντυπωσιακός σχεδιασμός τους (με πάχος που μπορεί να αγγίξει τα μόλις 6 εκατοστά!), καθώς η ασύγκριτη ευκρίνεια υπό γωνία θέασης!

Ανάλυση: Full HD

Οι τηλεοράσεις που παρουσιάζουν ανάλυση μεγαλύτερη ή ίση από 1920x1080 pixels, είναι αυτές που χαρακτηρίζονται ως Full HD. Αυτά τα επίπεδα αναλύσεων, είναι ικανά να σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ειδικότερα στις τηλεοράσεις με περισσότερες από 32 ίντσες!

 

Συχνότητα: 200Hz

Ο αριθμός των Hertz (Hz) υποδηλώνει τη συχνότητα σάρωσης, τον αριθμό των εικόνων δηλαδή που περνούν από την οθόνη σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο γενικός κανόνας, είναι ότι όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το νούμερο, τόσο πιο ομαλά εμφανίζεται η εικόνα, χωρίς «θολούρες». Συγκεκριμένα, τα 50 Hz, θα τα συναντήσετε στις οικονομικότερες προτάσεις και τα 100 και 200Hz, στα δυνατά μοντέλα. Από κει και πέρα, το ανθρώπινο μάτι δεν αντιλαμβάνεται πλέον την διαφορά και τα περισσότερα Hertz, συγκαταλέγονται στον «ακύρηχτο» πόλεμο των κατασκευαστικών εταιρειών!

 

 

Μάθε τα πάντα...

Back to Top

 

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Είπαν στο Web

Οι LG LM611S προσφέρονται για ποιοτικές 3D απολαύσεις. Συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις «έξυπνες» λειτουργίες μιας Smart TV και την τρισδιάστατη εικόνα μιας 3D τηλεόρασης, θα σας βάλουν για τα καλά στην ατμόσφαιρα της ταινίας ή του προγράμματος που θα επιλέξετε να δείτε. Η ποιότητα του 3D, το βάθος της εικόνας και γενικότερα η όλη αίσθηση είναι ιδιαίτερα πειστικά ενώ στα θετικά προσμετρείται και το γεγονός ότι τα συνοδευτικά ειδικά γυαλιά φοριούνται πάρα πολύ άνετα και δεν κουράζουν καθόλου –επίσης, σημειώστε ότι δεν παρατηρείται το φαινόμενο του τρεμοπαίγματος. Υποστηρίζονται και τεχνολογίες μετατροπής 2D εικόνας σε 3D καθώς και Dual Play –προβολής διαφορετικών εικόνων σε περιπτώσεις multiplayer στο gaming!

 

Υψηλή ευκρίνεια με τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή

 

Ο DVB-T δέκτης είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση των νέων ψηφιακών καναλιών (Digea). Τα νέα ψηφιακά κανάλια είναι ικανά να σας προσφέρουν σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά και ήχου! Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι και η υποστήριξη της κωδικοποίησης MPEG4. Εφόσον επιλέξετε μία τηλεοράση με δέκτη DVB-T που δεν υποστηρίζει τη κωδικοποίηση MPEG4, δε χρείαζεται να αγχώνεστε, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε μια εξωτερική συσκευή που να συμπληρώνει τη συγκεκριμένη λειτουργία!

Ταινίες φωτογραφίες και μουσική από το pc σας

Μετατρέψτε τη τηλεόραση σας σε cinema, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Εφόσον η HD τηλεόραση σας, ενσωματώνει USB θύρα, τότε μπορείτε απλά και γρήγορα, να συνδέσετε τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο ή το USB Stick, και να απολαύσετε χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις τη ταινία που επιθυμείτε!

 

MCI - Δείκτης Ευκρίνειας Κίνησης

 

Ο Δείκτης Ευκρίνειας Κίνησης, ο αριθμός των σημάτων απόκρισης ανά δευτερόλεπτο, είναι ένας περιεκτικός δείκτης της αυθεντικής ευκρίνειας της εικόνας σε γρήγορη ταχύτητα, ενσωματώνοντας παράγοντες πέρα από τις απλές αναλογίες καρέ. Η λεπτομερής σάρωση οπίσθιου φωτισμού της LG, η προηγμένη τεχνολογία panel και ο ισχυρός μηχανισμός όλα συνδράμουν στην ύψιστη απόδοση για τη μείωση της θαμπάδας σε εικόνες που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.

FPR 3D Panel

Η Τεχνολογία LG CINEMA 3D είναι μία ολοκαίνουρια γενιά τηλεοράσεων 3D, η οποία εφαρμόζει τη νέα τεχνολογία FPR, μεταφέροντας για πρώτη φορά την άνεση και την υψηλή ποιότητα του σύγχρονου 3D κινηματογράφου στην τηλεόραση. Η τεχνολογία FPR 3D λειτουργεί μέσω των άνετων γυαλιών, τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονικά ή πολωμένα μέρη, καθώς και με τη βοήθεια ενός ειδικού φίλτρου, προσαρμοσμένου στην οθόνη. Το FPR βελτιώνει σημαντικά την 3D τηλεόραση, αποτελώντας μία τεχνολογική καινοτομία αλλά και ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξέλιξη των 3D τηλεοράσεων.

 

Dual Play

 

Aπολαύστε παιχνίδια για 2 gamers στην τηλεόρασή σας, χωρίς να χρειάζεται να χωριστεί η οθόνη στα 2. Ένα επιπλέον προνόμιο της τεχνολογίας 3D, είναι το Dual Play, που επιτρέπει σε εσάς και το φίλο σας να παίζετε σε full screen.

Flicker-Free 3D

Χαρείτε μία τηλεόραση 3D, πιο ξεκούραστη για τα μάτια, χωρίς τρεμόπαιγμα της εικόνας (flicker-free). Αντίθετα με τις συμβατικές 3D τηλεοράσεις, η τηλεόραση LG CINEMA 3D κατέχει πιστοποίηση flicker-free (χωρίς τρεμόπαιγμα) και παρέχει πιο φωτεινές τρισδιάστατες εικόνες, είναι πιο ξεκούραστη για τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα παρέχει καθαρές και ευκρινείς εικόνες, χωρίς θολούρα (blur-free).

 

 

2D to 3D Conversion

 

Μην ανησυχείτε πια για την έλλειψη 3D περιεχομένου - μετατρέψτε τις 2 διαστάσεις σε 3! Η αναβαθμισμένη τεχνολογία μετατροπής της LG είναι η πιο προηγμένη, με ανώτερης ποιότητας εφέ βάθους και ομαλή εικόνα.

 

Σύγκριση & Βαθμολoγία...

Back to Top

Όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα σε έναν πίνακα! Εδώ μπορείς να δεις την αξιολόγηση των χαρακτηριστικών της συσκευής, σε σχέση με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

 

10

 

Ανάλυση

 

 

10

 

Συχνότητα

 

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr