Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Παγίδα κουνουπιών Silvalure Mosquito Trap - 1500 τ.μ
Παγίδα κουνουπιών Silvalure Mosquito Trap - 1500 τ.μ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
168,73€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   100
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Ταχυμεταφορά αποστολής: SPEEDEX COURIER
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/10/2017 - 15:36
 
 
Έληξε στις:
15/11/2017 - 15:36
 
 
ID:
46260086
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Οι παγίδες κουνουπιών Silvalure χρησιμοποιούν τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους που είναι γνωστές σήμερα στην αγορά και είναι ασφαλείς για εσάς και για το περιβάλλων σας. Χρησιμοποιούν διοξειδίου του άνθρακα σας, γαλακτικό οξύ και οκτενόλη που παράγονται από ανθρώπους  ή ζώα.
Αυτή η παγίδα δεν περιέχει υδάτινη ομίχλη, φυτοφάρμακα, εντομοαπωθητικά, σιτρονελλα, σπείρες ή κεριά. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών που είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.
Πώς οι παγίδες για κουνουπιών Silvalure εξολοθρεύουν τα κουνούπια:
Τα θηλυκά έντομα που δαγκώνουν χρειάζονται αίμα για να θρέψουν τα αυγά τους. Παίρνουν ότι το αίμα από εσάς, από την οικογένειά σας, από τα κατοικίδια ζώα σας και τους φίλους σας. Βρίσκουν τους φιλόξενους οικοδεσπότες ανιχνεύοντας το διοξειδίου του άνθρακα. Η οκτενόλη (αλκοόλ μανιταριού), υγρασία και θερμότητα από την εκπνοή, μυρωδιές του σώματος και αντίθεση χρωμάτων. Η παγίδα κουνουπιών Silvalure δημιουργεί συνδυασμό αυτών των ερεθιστικών. Αυτό ξεγελάει τα έντομα να δεχθούν η παγίδα είναι ένας φιλόξενος οικοδεσπότης. Μόλις τα παράσιτα ξεγελαστούν και πλησιάσουν τον εξολοθρευτή, απορροφούνται από ένα ισχυρό ανεμιστήρα κενού. Έτσι και πιάστηκαν μέσα, γρήγορα αφυδατώνονται και να πεθαίνουν.
Τι να αναμένουμε:
Η παγίδα κουνουπιών θα αρχίσει να ενεργεί αμέσως, αλλά αν στην περιοχή υπάρχουν πολλά κουνούπια, μπορεί να χρειαστούν 6-8 εβδομάδες για τη μείωση του τοπικού πληθυσμού μέχρι το σημείο τερματισμού του κύκλου αναπαραγωγής.
Τα κουνούπια έλκονται από την παγίδα με 6 διαφορετικές μεθόδους:
- Διοξείδιο του άνθρακα (ο εκπνευσμένος αέρας)
- Υγρασία (αναπνοή)
- Θερμότητα (η θερμότητα του σώματος)
- Οκτανόλη και γαλακτικό οξύ (διαπνοή) στο προσελκυστικό,
- Υπεριώδες φως
- Χρώμα της παγίδας – το μαύρο χρώμα προσελκύει τα κουνούπια.
Σας συνιστούμε τη χρήση προσελκυστικού ταχείας δράσης Silvalure, που περιλαμβάνεται στο σετ. Το προσελκυστικό ομοιάζει την οσμή του ανθρώπινου σώματος και αυξάνει έως 4 φορές το ρυθμό σύλληψης. Το προσελκυστικό ταχείας δράσης θα σας φτράσει για περίπου 4 εβδομάδες, μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικές κασέτες σε μας.Η παγίδα κουνουπιών Silvalure χρησιμοποιεί 6 διαφορετικούς τρόπους για να προσελκύει τα κουνούπια:

• διοξείδιο του άνθρακα (αναπνοή) • υγρασία (αναπνοή) • θερμότητα (σώμα) • προσελκυστικό ταχείας δράσης (ιδρώτας) • υπεριώδες φως (φίνα ρύθμιση για κουνούπια) • αντίθετο χρώμα - μαύρο.

Συνδέεται με 220V ή 12V προσαρμογέα (Καλώδιο ρεύματος 12V για την παγιδα κουνούπιών Silvalure Mosquito Trap) που πωλείται  ξεχωριστά.
Εξοικονομεί ενέργεια - 24,8W.
Για εσωτερική και εξωτερική χρήση (IP64).

Ταχύτητα του ανεμιστήρα - 2200 σ.α.λ.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr