Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
STOP 2001 (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά - 148 τ.μ,2 τεμ.
STOP 2001 (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά - 148 τ.μ,2 τεμ.
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
42,33€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   100
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Ταχυμεταφορά αποστολής: SPEEDEX COURIER
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | Paypal | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/10/2017 - 15:36
 
 
Έληξε στις:
15/11/2017 - 15:36
 
 
ID:
46260085
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Αυτόματη συνδυασμένη υπερηχητική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή STOP-2001 (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά και έρποντα έντομα, αποτελεσματική για 148 m2. Αντιμετωπίζει ποντίκια, αρουραίους και έρποντα έντομα - κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες κ.α.

Εντελώς αυτόματος έλεγχος των ποντικών, των αρουραίων και των ερπόντων εντόμων - κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες κ.α. Το μόνο προϊόν στην γκάμα συσκευών μας με εντελώς αυτόματη λειτουργία – ενεργοποιείται και σβήνει αυτόματα σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλάζοντας το εύρος των συχνοτήτων εκπομπής προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα για τα επιβλαβή ζώα.

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Η συσκευή STOP-2001 συνδυάζει δύο συσκευές σε μία – υπερηχητική και ηλεκτρομαγνητική με στόχο την πιο αποτελεσματική λειτουργία για την απώθηση ανεπιθύμητων επιβλαβών ζώων.
Η συσκευή STOP-2001 αλλάζει το υπάρχον ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από τα ηλεκτρικά καλώδια, γεγονός που έχει ισχυρό αντίκτυπο σε ποντίκια, αρουραίους, σκίουρους, αράχνες, κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα έρποντα έντομα.
Το ειδικό ηχείο υπερήχων επίσης επιτίθεται τα ζώα αυτά με ήχο υψηλής συχνότητας από 26 kHz έως 40 kHz, που διαταράσσει την ωοτοκία τους, επιδρά στο ακουστικό και το νευρικό σύστημα των τρωκτικών και των εντόμων. Παραβιάζει τις ζωτικές λειτουργίες τους, προκαλώντας πανικό μεταξύ τους. Τα τρωκτικά και τα έντομα παύουν να τρέφονται και να πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια εγκαταλείπουν την προστατευόμενη περιοχή. Το σχήμα και η συχνότητα των παλμών μεταβάλλεται συνεχώς, γεγονός που αποτρέπει την εξοικείωση των τρωκτικών σε αυτούς. Η συσκευή μειώνει την πυκνότητα ορισμένων τύπων βλαβερών εντόμων - μυρμήγκια, αράχνες. Οι ως άνω υπέρηχοι είναι εκτός του ηχητικού φάσματος των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων όπως σκυλιά, γάτες, πουλιά και άλλα θερμόαιμα ζώα. Ωστόσο, είναι απαράδεκτοι για χάμστερ και ινδικά χοιρίδια. Δεν επηρεάζουν τα κύματα της τηλεοράσεως, τα ραδιοκύματα, το τηλέφωνο, τα συστήματα πυρασφάλειας και φυσικού αερίου.
Ακίνδυνα για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών και των παιδιών, καθώς και τα άτομα με βηματοδότες και βοηθήματα ακοής.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:
Αυτό που ευνοεί την εμφάνιση των τρωκτικών και εντόμων είναι τα τρόφιμα και τα απόβλητα τροφίμων.
Μην αφήνετε ασκέπαστα φαγητά και πετάτε τα απόβλητα στους χώρους διάθεσής τους. Η καλή υγιεινή στο σπίτι και επιβλαβή ζώα σπάνια συναντούνται μαζί.
Είναι καλό πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή STOP-2001 να εξασφαλίσετε εξόδους από τους χώρους. Αυτό θα επιταχύνει το αποτέλεσμα.
Μετά την αναχώρηση των τρωκτικών κλείστε όλες τις εισόδους και βουλώστε τις τρύπες ι στους τοίχους και το πάτωμα.
Η καλή πρόληψη επιταχύνει και ενισχύει το αποτέλεσμα από τη λειτουργία της υπερηχητικής συσκευής για την καταπολέμηση των τρωκτικών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Συνδέστε τη συσκευή STOP 2001 σε μια πρίζα 220 V.
Η ενδεικτική λυχνία ανάβει και σβήνει αυτόματα, γεγονός που είναι ένδειξη για τη λειτουργία της συσκευής  STOP-2001.
Αφήστε την στη πρίζα - η κατανάλωση είναι ελάχιστη - 4W.
Προστατέψτε τη συσκευή από το νερό και το φως του ήλιου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:
- Ενεργοποιήστε τη συσκευή STOP 2001 κοντά στον ηλεκτρικό πίνακα διανομής (συνήθως βρίσκεται στο διάδρομο του σπιτιού) - οπότε η επίδραση εξαπλώνεται ομοιόμορφα σε όλα τα δωμάτια μέσω της καλωδίωσης.
- Η συσκευή είναι αποτελεσματική μόνο σε χώρους που περικλείονται από τοίχους με ηλεκτρικά καλώδια.
- Μετά την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, μην αποσυνδέετε τη συσκευή STOP 2001. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επανεμφάνιση των τρωκτικών.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η αρχική επίδραση εμφανίζεται μετά από λίγες ημέρες και το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από άλλες 10-15 περίπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να παρατηρήσετε αυξημένη δραστηριότητα των τρωκτικών. Αυτό είναι φυσιολογικό - υπό την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων εγκαταλείπουν τις κρυψώνες τους και αργότερα και το σπίτι. Η χρήση πρόσθετων μέσων (παγίδες, δολώματα, κλπ) κατά την περίοδο αυτή παρέχει ένα πολύ υψηλό αποτέλεσμα.

Τεχνικές παράμετροι:
Τάση τροφοδοσίας: 220V / 50Hz.
Κατανάλωση ισχύος: 4W
Εγγύηση 24 μήνες

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr