Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Εντομοκτόνος λαμπτήρας κατά των εντόμων 15 W- 80 τ.μ.
Εντομοκτόνος λαμπτήρας κατά των εντόμων 15 W- 80 τ.μ.
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
53,69€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   100
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Ταχυμεταφορά αποστολής: SPEEDEX COURIER
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/10/2017 - 15:36
 
 
Έληξε στις:
15/11/2017 - 15:36
 
 
ID:
46260084
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Εντομοκτόνος λαμπτήρας που σκοτώνει έντομα 15 W

ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΤΑ ΙΠΤΆΜΕΝΑ ΈΝΤΟΜΑ: ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΣΚΑΘΑΡΙΑ, ΜΥΓΕΣ, ΣΦΗΚΕΣ, ΜΥΓΟΥΛΕΣ Κ.Α.
Αυτός ο ηλεκτρονικός εξολοθρευτής εντόμων χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία μήκους κύματος του φωτεινού φάσματος που αποδείχτηκε ως το πιο αποτελεσματικό δέλεαρ για τα ιπτάμενα έντομα την ημέρα ή τη νύχτα, για την εφαρμογή ενός πρακτικού, αποτελεσματικού, υγιεινή και αυτόματου συστήματος εξολόθρευσης εντόμων. Απλά συνδέστε τον εξολοθρευτή εντόμων με το δίκτυο εναλλασσόμενου ρεύματος. Τα ιπτάμενα έντομα στην γύρω περιοχή θα προσελκυστούν από τη λάμπα υπεριώδους φωτός και θα πετάνε προς τα ηλεκτρικά φορτισμένα μεταλλικά πλέγματά της. Όταν έρθουν σε επαφή με τα μπαρ, τους χτυπάει το ρεύμα και πέφτουν στο δίσκο απορριμμάτων.
ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΠΝΟ, ΟΣΜΗ, ΣΠΡΕΙ.
ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.

Κατάλληλος για σπίτια, εργοστάσια, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, αποθήκες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγροκτήματα και άλλα. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε αχυρώνες, στάβλους και παρόμοιους τόπους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ:
Εξαιρετικά αποτελεσματικός με χαμηλή κατανάλωση. Καταναλώνει μόνο 15 W. Δεν χρειάζεται εντομοκτόνο ή χημική ουσία.
ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
Επιστημονικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί καλά κάτω από τα επιτρεπόμενα μιλιαμπέρ και όμως οι πλαστικές οθόνες προστατεύουν τους καταναλωτές από επαφή με τη συσκευή. Η ειδικά σχεδιασμένη λυχνία UV φωτός είναι εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα!

ΒΟΛΙΚΟΣ:
Απλά συνδέστε το σε μια κανονική πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος για συνεχή αυτόματο έλεγχο των ιπτάμενων εντόμων. Το καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος μήκους περίπου 1,7 μέτρα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή σε οποιαδήποτε θέση. Παρακαλώ να έχετε υπόψη ότι αυτή η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε εύφλεκτες επιφάνειες και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε χώρους όπου υπάρχει πιθανότητα να βγουν εύφλεκτοι ατμοί ή εκρηκτική σκόνη.
ΑΝΤΟΧΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ:
Ο εξολοθρευτής εντόμων μπορεί να λειτουργεί με ασφάλεια συνεχώς μέρα και νύχτα και σας εξασφαλίζει χρόνια απροβλημάτιστη λειτουργία και υπηρεσία. Για πλήρη ασφάλεια, όλες οι οικιακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης και αυτής, πρέπει να αποσυνδέονται από τη πρίζα εάν το σπίτι πρόκειται να μείνει χωρίς ανθρώπινη παρουσία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:
Συνήθως η συσκευή κρεμάται σε ύψος 1,8 μέτρα περίπου
για καλύτερη απόδοση. Λίγο κρέας ή άλλη τροφή στο δίσκο απορριμμάτων μπορεί να βοηθήσει για την προσέλκυση των εντόμων στην παγίδα. Αν και ο δίσκος απορριμμάτων παραμένει κρύος, μην χρησιμοποιείτε τροφή που μπορεί να καεί.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ:
Όταν ο δίσκος συλλογής εντόμων στο κάτω μέρος της συσκευής γεμίσει μέχρι τη μέση του ύψους του, θα πρέπει να καθαριστεί. Για να καθαρίσετε το δίσκο συλλογής και τα σύρματα των πλεγμάτων, πρώτα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα. Στη συνέχεια, γυρίστε και σύρετε το δίσκο και αδειάστε τον, καθαρίστε τον και το επιστρέψτε τον στον τόπο του. Εάν κάποια έντομα έχουν κολλήσει ανάμεσα των συρμάτων του πλέγματος, μην προσπαθείτε να τα αφαιρέσετε με κατσαβίδι ή με κάποιο μεταλλικό αντικείμενο. Σκουπίστε τα απαλά με ένα πινέλο.

ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ ΥΠΕΡΙΩΔΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ:
Ο UV λαμπτήρας θα πρέπει να αντικατασταθεί μετά από 10 000 ώρες χρήσης (περίπου 13 μήνες, αν χρησιμοποιηθεί όλο το εικοσιτετράωρο). Ο λαμπτήρας θα πρέπει να αντικατασταθεί ακόμη και αν φαίνεται να λειτουργεί διότι οι υπεριώδεις εκπομπές μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο τύπο λαμπτήρα για την αντικατάσταση. Ο λαμπτήρας μπορεί να αγοραστεί από εκεί, από όπου αγοράσατε το προϊόν.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:
Ο εξολοθρευτής εντόμων είναι απολύτως ασφαλές. Αλλά, όπως και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να ακολουθούνται ορισμένοι λογικοί κανόνες.
Α . Να αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή όταν την καθαρίζετε.
Β. Ποτέ μην λειτουργείτε την ηλεκτρική συσκευή όταν δεν φοράτε υποδήματα.
Γ. Ποτέ μην λειτουργείτε τη συσκευή στη βροχή.
Δ. Σε ακραίες καιρικές συνθήκες θα πρέπει να κλείνετε η συσκευή.
E. Αν η συσκευή είναι υγρή, περιμένετε μέχρι να εξατμιστεί το νερό πριν την συνδέσετε στην πρίζα.
ΣΤ. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

1. Εάν κάποιο σύρμα του πλέγματος λυγίσει και αγγίσει κάποιο άλλο, αποσυνδέστε τη συσκευή από τη πρίζα και απομακρύνετε αυτά τα σύρματα. (Η συσκευή δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν τα σύρματα του πλέγματος είναι βραχυκυκλωμένα.
2. Μικρό «υπολειπόμενο φορτίο» εξακολουθεί να υπάρχει σχετικά στα σύρματα του πλέγματος αμέσως μετά την αποσύνδεση του εξολοθρευτή εντόμων από την πρίζα. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε αυτό το «υπολειπόμενο φορτίο» αγγίζοντας οποιοδήποτε δύο σύρματα με κατσαβίδι που έχει μονωμένη λαβή.
3. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τον λαμπτήρα ή να επισκευάσετε τυχόν βλάβες μόνοι σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο για να αντικαταστήσει το λαμπτήρα ή να επισκευάσει τη συσκευή.
4. Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας υποστεί βλάβη, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή ή από εξειδικευμένο άτομο για την αποφυγή κινδύνου.

ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr