Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ηχητική συσκευή απώθησης πτηνών- 4 στρέμματα
Ηχητική συσκευή απώθησης πτηνών- 4 στρέμματα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
99,7€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   100
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Ταχυμεταφορά αποστολής: SPEEDEX COURIER
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/10/2017 - 15:36
 
 
Έληξε στις:
15/11/2017 - 15:36
 
 
ID:
46260068
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών.
Ο πιο φυσικός, αποτελεσματικός, φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για την απώθηση πτηνών!
Τα πτηνά, αρουραίους, ποντίκια και κουνέλια έχουν πολύ καλά αναπτυγμένη ακοή και παρακολουθούν συνεχώς το περιβάλλον τους για τις πιθανές πηγές κινδύνου. Αν ακούσουν τον ήχο ενός από τους φυσικούς εχθρούς τους ή τον ήχο άλλου πτηνού που κάτι το επιτέθηκε, το φυσικό ένστικτό τους είναι να εγκαταλείψουν την περιοχή το συντομότερο δυνατό.
Πολλά πτηνά, συμπεριλαμβανομένων των σπουργιτιών, ψαρονιών, κορακιών, καρακαξών και των περισσότερων τρωκτικών συχνά δέχονται επιθέσεις από αρπακτικά πτηνά όπως το γεράκι ή ο μπούφος.
Η ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών που χρησιμοποιεί ψηφιακά ενισχυμένες ηχογραφήσεις πραγματικών αρπακτικών πτηνών και τις συμπληρώνει με νέες ηχογραφήσεις τρομαγμένα πτηνών για να ξεγελάσουν τα επιβλαβή πτηνά ότι βρίσκονται σε μεγάλο και άμεσο κίνδυνο. Αυτό τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν αμέσως την περιοχή και εάν επιστρέψουν, θα ακούσουν και πάλι τους ίδιους ήχους. Εκμεταλλεύοντας αυτές τις αρπακτικές τάσεις, η ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών θα παράγουν τα αρπακτικά καλέσματα των εκπροσώπων των οικογενειών του γερακιού (αετού), ή του μπούφου για να τρομάξουν τα πτηνά, όπως κοτσύφια, κοράκια, ψαρόνια και διάφορα άλλα πτηνά μακριά από την περιουσία σας.
ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.
Αυτή η ανθρωπιστική και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος θα λύσει το πρόβλημά σας με τα επιβλαβή πτηνά χωρίς να βλάπτει τους ανθρώπους και τα ζώα. Επιπλέον, απωθεί επίσης ποντίκια του αγρού και λαγούς.
Με το πρόγραμμα PIR η συσκευή για την απώθηση επιβλαβών πτηνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ειδική συσκευή ασφάλειας. Θα εντοπίσει κάθε κίνηση του απροσδόκητου επισκέπτη και θα ενεργοποιήσει τη συσκευή απώθησης πτηνών.
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κουμπί για τη ρύθμιση του ήχου.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr