Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Υπερηχητική συσκευή κατά των σκύλων DAZER (USA)
Υπερηχητική συσκευή κατά των σκύλων DAZER (USA)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
37,32€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   100
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Ταχυμεταφορά αποστολής: SPEEDEX COURIER
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/10/2017 - 15:36
 
 
Έληξε στις:
15/11/2017 - 15:36
 
 
ID:
46260064
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Η υπερηχητική συσκευή απώθησης σκύλων  είναι ασφαλές και ανθρώπινος τρόπος απώθησης αποτρέψει σκυλιά με εχθρική συμπεριφορά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την εκπαίδευση του σκύλου σας όταν συνδυάζεται με φωνητικές εντολές και χειρονομίες.

Η συσκευή λειτουργεί εκπέμποντας υπερήχους συχνότητας 25 KHz, που είναι στο τέλος του ακουστικού φάσματος του ανθρώπου, αλλά ακούγονται εύκολα από τα σκυλιά. Σας εξασφαλίζει τα σημαντικά λίγα δευτερόλεπτα για να ξεφύγετε μακριά από το σκυλί που αυτό θα συγχέεται και δεν θα του αρέσει ο ήχος.

Η μέγιστη αποδοτικότητα είναι μέχρι 15 μέτρα, αλλά η συσκευή ακούγεται και επιδρά στους σκύλους από σημαντικά μεγαλύτερη απόσταση.

Η υπερηχητική συσκευή  προστασίας από σκύλους έχει πολλαπλές λειτουργίες,συνίσταται για ανθρώπους με φόβους σκύλων.Ιδανική για συλλέκτες,ταχυδρόμοι,διανομείς,κούριερ,πράκτορες ,όπως και για τον απλό πεζό,ποδηλάτη ή αθλητή στον δρόμο. Συνίσταται για ασθενείς και ηλικιωμένους,όπως και για μαθητές.  

Η υπερηχητική συσκευή μπορεί να χρησιμεύσει και ως μέσο εκπαίδευσης του σκύλου,έτσι αποτρέπεται η  χρήση βίας για την εκπαίδευσή του, διατηρώντας μια  άριστη σχέση με το ζωο.Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως τρόπος τιμωρίας του κατοικιδίου σας για να υπακούει στις εντολές σας και για αποτροπή άσχημων συνηθειών (καταστροφή πολύτιμων αντικειμένων, ροκάνισμα επιβλαβών φαγητών).

Η υπερηχητική συσκευή προστασίας από σκύλους έχει το μέγεθος κινητού τηλεφώνου,είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και περιέχει υποστήριγμα από ανοξείδωτο μέταλλο για το κρέμασμα  παγίδας - 11.5 εκ. x 5 x3.5 εκ.,122 γρ. με την μπαταρία.Λειτουργεί με 1 τεμάχιο αλκαλικής μπαταρίας των 9V,η οποία αντέχει ως και 1000 ενεργοποιήσεις.Η διάρκεια ζωής της υπολογίζεται σε 1 χρόνο.

Η συσκευή προσφέρεται στην αγορά με ειδική μπαταρία η οποία συνπεριλαμβάνεται στο σετ,όπως και οδηγίες στα βουλγάρικα και 3μηνη εγγύηση.Η συσκευή είναι αποδεκτή παγκοσμίως,με άριστες ανταποκρίσεις και βαθμολογίες.

Η υπερηχητική συσκευή για σκύλους αποτελεί βασικό μέρος πολλών δημοσίων οργανισμών και οργανισμών προστασίας του περιβάλλοντος σε πολλές χώρες.Στην Βουλγαρία χρησιμοποιείται από υπηρεσίες παραγωγής ρεύματος,ταχυδρομεία,αστυνομία κ.α.

 

  • Παραγωγός: ΗΠΑ
  • Βάρος: 0.120 κιλά
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr