Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,Παναγιώτης Τζουμέρκας
Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,Παναγιώτης Τζουμέρκας
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
11€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ,Με κατάθεση σε τράπεζα,εξοδα ΕΛΤΑ+1.50€(απλη επιστολή με δικη σας ευθυνη). Με αντικαταβολή ΕΛΤΑ, έξοδα αποστολής+5€. Για πολλαπλεs αγορεs εξοδα ειναι αναλογα με το συνολικο βαροs kaiισχυοντα τιμολογια ΕΛΤΑ,Άριστη συσκευασία, και αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 'Ολα τα αντικείμενα προέρχονται από μεγάλη προσωπική συλλογή. .
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
09/09/2017 - 21:20
 
 
Έληξε στις:
09/10/2017 - 21:20
 
 
ID:
46025992
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, η δευτερόθρονος Εκκλησία της καθ' ημάς ορθοδόξου Ανατολής, έχει μια ιστορική πορεία στην Αίγυπτο και την Αφρική δύο χιλιάδων ετών. Εξ' αρχής κατείχε πλήθος ναών και ιερών προσκυνημάτων, στο διάβα όμως του χρόνου και εκ των πολλών δεινών τα οποία υπέστη η Εκκλησία Αλεξανδρείας, πολλά εξ αυτών των μνημείων καταστράφηκαν ή εισήλθαν στην κατοχή άλλων, έτσι σήμερα μόνον ελάχιστα εξ αυτών διατηρούνται στην δικαιοδοσία του. Πλην όμως τα λιγοστά τα οποία σώζονται, πέρα και πάνω από την τεράστια ιστορική και αρχαιολογική τους αξία, αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικούς φάρους της ορθοδοξίας στην Αίγυπτο, αλλά και τους αψευδείς μάρτυρες ενός μακραίωνου ιστορικού παρελθόντος. Εκτός από τα ανωτέρω, το σημαντικότερο είναι ότι, αποτέλεσαν και αποτελούν τα απήνεμα λιμάνια και τους ισχυρούς προμαχώνες των πιστών σε κάθε δύσκολη στιγμή της βιοτής τους. Χάρη σε τούτα τα μετερίζια της πίστης πορεύθηκαν και διατήρησαν αλώβητη την πίστη του γένους και την ορθόδοξη κληρονομιά τους, μεταδίδοντας την από γενιά σε γενιά και μεταλαμπαδεύοντας την στους αδελφούς μας τους αφρικανούς.

Τούτος ο οδηγός, αγαπητέ αναγνώστη, σ' αυτούς τους χώρους θα οδηγήσει τα βήματα σου και θα προσπαθήσει να εισάγει τον νου και την καρδιά σου στις δέλτους της ιστορίας για να καταστείς μέτοχος της μυρίπνοης ιερότητας των χώρων αυτών όπως, του αρχαίου μοναστηριού του Αγίου Σάββα στην Αλεξάνδρεια, του Θεοβαδίστου μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο και στους θησαυρούς, στην καρδιά της Αλεξανδρινής Εκκλησίας του Πατριαρχικού Οίκου, στην Αλεξάνδρεια.ΣΕΛΙΔΕΣ 159,ΙSBN  978-960-89981-0-0.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr