Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Βολτόμετρο φορτιστής αυτοκινήτου φορτηγού 12 /24V 2,1A
Βολτόμετρο φορτιστής αυτοκινήτου φορτηγού 12 /24V 2,1A
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
8€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   3
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Εύοσμος - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5,5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Πανελαδική αποστολή μέσω ΕΛΤΑ (5,5€), κούριερ (7€) ή ΚΤΕΛ (5-7€ αναλόγως περιοχής). Αποστέλλεται έπειτα από πλήρη εξόφληση μέσω τραπεζ. κατάθεσης σε Alpha, Πειραιώς, Εθνική, Eurobank. Επίσης και μέσω paypal, με μικρή επί συνόλου επιβάρυνση 6%... Για πληροφορίες, ρωτήστε πρώτα.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Μετρητά | Paypal | ΕΛΤΑ | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/10/2016 - 07:25
 
 
Έληξε στις:
19/10/2016 - 07:25
 
 
ID:
43979343
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλείται ολοκαίνουργιο αυτόνομο βολτόμετρο - μετρητής μπαταρίας αυτοκινήτου και φορτηγού με ενσωματωμένη θύρα φόρτισης usb, 12-24V /DC. Συνδέεται πανεύκολα στον αναπτήρα του οχήματος και άμεσα σας δείχνει τη στάθμη της τάσης της μπαταρίας και μπορείτε ταυτόχρονα να συνδέσετε το κινητό σας ή το tablet για άμεση φόρτιση! 12-14V για τα I.X. και 24-28V για τα φορτηγά. Μπορεί να μετρήσει τάσεις έως και 40V /DC περίπου...

* * * * *

Δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, αφού παίρνει τάση από τον αναπτήρα του οχήματος προς μέτρηση και άμεσα μας δείχνει την τάση της μπαταρίας! Η ένδειξη είναι συνεχόμενη, με ρυθμό ανανέωσης 1 sec!! Ξεχάστε πλέον τα πολύμετρα ή άλλα όργανα μέτρησης για τα οχήματα! Τώρα έχετε άμεσα ένδειξη της μπαταρίας του οχήματός σας, με αυτή την εντελώς φορητή συσκευή, η οποία χωράει ακόμη και στην τσέπη σας!! Με μεγάλα ευανάγνωστα LED και ένδειξη 3,5 ψηφίων (π.χ. 13.7V).

* * * * *

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, με συστημένο δέμα ταχυδρομείου, έπειτα από κατάθεση όλου του ποσού σε λογ/μό τράπεζας. Δεν αποστέλλεται με αντικαταβολή... Θα πρέπει πρώτα να εξοφληθεί μέσω τραπεζ. κατάθεσης (μαζί με τα τυχόν έξοδα αποστολής) ή μέσω paypal (+6% paypal fees).

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr