Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ο Δημιουργός των κόσμων
Ο Δημιουργός των κόσμων
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
3€
 
Αρχική τιμή:   3€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Παραλαβή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
15/10/2016 - 15:22
 
 
Έληξε στις:
20/10/2016 - 15:22
 
 
ID:
43976745
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Όταν ο Ρόμπερτ Βολφ ανακάλυψε ένα παράξενο κέρας μέσα σε ένα άδειο σπίτι πήρε στο χέρι του το κλειδί για ένα διαφορετικό σύμπαν. Αν σάλπιζε με το κέρας, άνοιγε μια πύλη μέσα στον χωροχρόνο που επέτρεπε την είσοδο σ’ έναν κόσμο όπου οι διαστάσεις και οι νόμοι ήταν διαφορετικοί απ’ αυτούς που γνωρίζει ο αστροφέγγιστος γαλαξίας μας. Αυτό το άλλο σύμπαν, ήταν ένας τόπος επιπέδων, κόσμοι πάνω σε κόσμους, σαν τα πατώματα ενός τεράστιου Πύργου της Βαβέλ.

Όποιος σάλπιζε με το κέρας μπορούσε ν ανέβει αυτά τα σκαλοπάτια, περνώντας από πλάση σε πλάση, μέχρι που έφτανε πρόσωπο με πρόσωπο με το ον του οποίου όλα αυτά ήταν δημιούργημα.  Τι γινόταν όμως όταν ο πλάστης των κόσμων ήταν παράφρονας; Ή απατεώνας; Η κάποιος υπερεγκληματίας που κρυβόταν από τους ανωτέρους του;

Χρησιμοποιούσε την εκτυφλωτική λάμψη για να κρύβει τα χαρακτηριστικά του. Για την φωνή του χρησιμοποιούσε μια συσκευή για να την μεγαλώνει σε ένταση και να την παραμορφώνει, απλώς για να προκαλεί δέος στους υπηκόους του. Ούτε και η υπερφυσική του δύναμη ήταν φυσιολογική, γιατί είχε χρησιμοποιήσει τις βιοδιαδικασίες για να εφοδιαστεί με δύναμη και ισχυρότατους μυς. Ενας απατεώνας θεός-δημιουργός που θέλει να επανορθώσει.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr