Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
7€
 
Αρχική τιμή:   7€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
15/10/2016 - 12:06
 
 
Έληξε στις:
22/10/2016 - 12:05
 
 
ID:
43974844
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΜΑΝΤΕΙΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ, ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΑΡΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ
Μπορείτε να τις έχετε αν θέλετε - ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ. Πρέπει μόνο να τις αναπτύξετε.
Οι Ψυχικές Δυνάμεις είναι φυσικές κι έμφυτες σε κάθε άνθρωπο, και αποτελούν μέρος της κληρονομιάς σας. Είναι εκφράσεις της βασικής τετραπλής δομής της ψυχής: του Πνευματικού, του Διανοητικού, του Αστρικού και του Φυσικού. Αλλά, για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτές οι ψυχικές δυνάμεις είναι σπάνιες και αναξιόπιστες ικανότητες γιατί δεν εξασκήθηκαν, γιατί περιφρονούνται και καταπιέζονται στον σύγχρονο πολιτισμό, κι επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε καν ξέρουν ότι αυτά τα πράγματα είναι αληθινά.
Τώρα, η σύγχρονη επιστήμη παραδέχεται την ύπαρξή τους και κάνει πειράματα γι' αυτές. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις ανακάλυψαν στον εαυτό τους και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι' αυτές. Σήμερα, πιστεύουμε ότι μπορούμε και πρέπει να αναπτύξουμε αυτές τις ξεχασμένες και καταπιεσμένες πλευρές της ψυχής μας ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, υγιείς και ώριμοι άνθρωποι, ικανοί να αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες προκλήσεις της Νέας Εποχής που είναι τώρα επάνω μας. Αντίθετα από τα περισσότερα βιβλία σ' αυτό το πεδίο δραστηριότητας, αυτό το βιβλίο σας δείχνει ότι η πηγή όλων των ψυχικών δυνάμεων είναι μέσα στην ύπαρξή σας και κάνει την ανάπτυξή τους εύκολα κατανοητή, ευχάριστη και ανταμειφτική, κι εύκολο μέρος ενός προγράμματος ισορροπίας και ψυχολογικής ολοκλήρωσης. Θα μάθετε δυναμικές τεχνικές του διαλογισμού που θα σας προσφέρουν φυσική και συναισθηματική ανανέωση και θα σας φέρουν σ' ενεργό συμμετοχή με την πνευματική πραγματικότητα που γεμίζει το Σύμπαν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Έμπνευση κι εξοπλισμός
Εξερευνώντας τις δυνατότητές σας
Ψυχικές ικανότητες και μηχανισμοί
Διορατικότητα και πρόγνωση
Αστρικά αποτυπώματα
Η πνευματιστική προσέγγιση
Έρευνα σε δυο κόσμους
Παράρτημα Α
Απαιτήσεις και βοηθήματα στις δοκιμές
Παράρτημα Β
Ομαδική Διατύπωση Ταμπόρ
Λεξιλόγιο

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr