Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Μοιραίο Πάθος - Τζόζεφιν Χαρτ
Μοιραίο Πάθος - Τζόζεφιν Χαρτ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
4€
 
Αρχική τιμή:   4€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Παραλαβή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/10/2016 - 19:59
 
 
Έληξε στις:
21/10/2016 - 19:59
 
 
ID:
43961532
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Αμέσως, από τις πρώτες παραγράφους αυτού του συγκλονιστικού μυθιστορήματος, ο κεντρικός του ήρωας συνιστά ο ίδιος τον εαυτό του: «Αλλά δεν πέθανα στα πενήντα. Λίγοι είναι εκείνοι που με ξέρουν σήμερα και δεν το θεωρούν αυτό τραγωδία».

…Η ζωή του ξετυλίγεται σε μια ήρεμη κι ακύμαντη θάλασσα – έχει σημαντική θέση στην πολιτική ζωή, μια όμορφη και έξυπνη σύζυγο, έναν προικισμένο γιο, μια ευγενική και στοργική κόρη – αλλά είναι χτισμένη πάνω σ’ ένα κενό πάθους. Του είναι όμως πολύ εύκολο να καλύπτει αυτό το κενό, ακόμα κι από τον ίδιο τον εαυτό του και η εικόνα του στην κοινωνία είναι: καλός γιος, σύζυγος, πατέρας, πολιτικός.

Ώσπου συναντάει μια γυναίκα – παράξενη, απροσπέλαστη και πληγωμένη κάπου στο παρελθόν της – η οποία, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, ασκεί επικίνδυνη δύναμη πάνω του. Και σ’ αυτή τη δύναμη, μαζί σεξουαλική και ψυχολογική, εκείνος υποτάσσεται ανεπιφύλακτα, μόλο που ξέρει πως έτσι υπονομεύει ολόκληρο τον κόσμο του, μόλο που κι εκείνη η ίδια τον προειδοποιεί ενάντια στον εαυτό της («Οι πληγωμένοι είναι επικίνδυνοι», του λέει) και μόλο που ξέρει πως αυτή είναι η γυναίκα που σκοπεύει να παντρευτεί ο γιος του.

Όσο η δράση αναπτύσσεται, όσο ο γάμος του γιου πλησιάζει, ο πατέρας βουλιάζει ολοένα βαθύτερα στην άβυσσο του μοιραίου του πάθους – μια ανεπανόρθωτη βουτιά προς μια απύθμενη τραγωδία για την οικογένειά του και τον ίδιο…

Μοναδικό, γοητευτικό, το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει με ψυχολογική οξυδέρκεια τις απίθανες, φρενιτικές διαστάσεις μιας ερωτικής ψύχωσης.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr