Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Στηρίγματα ραφιών (Γ) η τετράδα
Στηρίγματα ραφιών (Γ) η τετράδα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
0,3€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   12
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΑΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/10/2016 - 13:01
 
 
Έληξε στις:
19/10/2016 - 13:01
 
 
ID:
43959018
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Στηρίγματα ραφιών (Γ)

δείτε τη σχετική εικόνα (αυτό θα παραλάβετε). Πρόκειται για μεταλλικά στηρίγματα ραφιών (ξύλινα ή γυάλινα) σε έπιπλα, βιτρίνες, κτλ. Η μία τους άκρη στηρίζει το ράφι και η άλλη εισχωρεί σε ειδική τρύπα του επίπλου που είναι συνήθως φτιαγμένη από πριν στο κάθε έπιπλο.

Το συγκεκριμένο είδος διαθέτει ειδική βεντούζα που το κάνει ακόμα πιο κατάλληλο για ράφια από γυαλί.

Ιδανικά για καταστήματα,σπίτια,αποθήκες σε έπιπλα ή βιτρίνες που θέλετε να συμπληρώσετε ράφια. Ευκολα, γρήγορα, ανθεκτικά για να μετακινείτε πάνω κάτω τα ράφια σας όποτε θέλετε.

Δεν είμαι έμπορος, ιδιώτης που απλά ξεπουλά πράγματα που δε χρειάζομαι. Το συγκεκριμένο είδος προέρχεται από αγορά μεγάλης συσκευασίας για ανακαίνιση χώρου.

Η τιμή που αναφέρεται αφορά μια ΤΕΤΡΑΔΑ (δηλαδή 4 στηρίγματα ραφιών). Μπορείτε να αγοράσετε όσες τετράδες θέλετε μέχρι το ποσό που διαθέτω φυσικά !

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1. Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον αγοραστή και αθέτηση της αγοράς σημαίνει αρνητική αξιολόγηση ώστε να μη χρεώνομαι έξοδα πώλησης στο emarket. ΔΕΝ στέλνω αντικαταβολές και λόγω έξτρα χρέωσης των ΕΛΤΑ και γιατί αρκετές φορές δεν παραλαμβάνουν οι αγοραστές με αποτέλεσμα την επιβάρυνσή μου και την ταλαιπωρία των προϊόντων.
2. Παράδοση στην Πάτρα, δωρεάν και κατόπιν συνεννόησης στο χώρο μου.
3. Αποστολή σε κάθε περίπτωση ΜΟΝΟ μετά από προ-κατάθεση του συνολικού ποσού (δημοπρασία & έξοδα αποστολής) σε τράπεζα (Εθνική ή Πειραιώς) και λογαριασμό που θα σας σταλλεί. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ είναι: για δέμα 1-3 κιλά 1,50 ευρώ και για επιστολή ελεύθερη (με δικό σας ρίσκο) 1,00 ευρώ.
4. Στην περίπτωση που επιθυμείτε συστημένη επιστολική αποστολή προσθέστε έξοδα +1,90 ευρώ.
5. Δυνατότητα αναμονής λήξης και άλλων δημοπρασιών μου μέχρι και 5 ημέρες από τη λήξη της πρώτης (παρακαλώ επικοινωνήστε για να με ειδοποιήσετε σχετικά). Στην περίπτωση αυτή η αποστολή γίνεται με εννιαίο κόστος (πάντα ΕΛΤΑ) και με κόστος ανάλογα με το τελικό βάρος των προϊόντων και της συσκευασίας σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ (ισχύει ότι για πάνω από 3 κιλά συσκευασία προσθέτετε 0,50 ευρώ ανά έξτρα κιλό).

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr