Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
e-lexicon παιχνίδι εκμάθησης ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ
e-lexicon παιχνίδι εκμάθησης ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΑΤΡΑ - ΑΧΑΪΑ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
10/10/2016 - 18:57
 
 
Έληξε στις:
17/10/2016 - 18:56
 
 
ID:
43944609
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Ενα πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι που συνδυάζει γνώση, ευστροφία και διασκέδαση. Πρόκειται για ένα σύνολο μεγάλων καρτών με διάτρητο σώμα που επικοινωνεί με το παιδί μέσω ενός ποντικιού το οποίο ανάλογα με την απάντηση ανάβει φωτάκι και κάνει ηχητικό εφέ σε διάφορες εικόνες - ερωτήσεις.

Οσο και να σας το περιγράψω δύσκολα θα καταλάβετε πόσο ενδιαφέρον ακόμα και για ενήλικα είναι...

Το προϊόν είναι ελαφρά χρησιμοποιημένο, μοιάζει του κουτιού. Υπάρχει το αρχικό κουτί σε τέλεια κατάσταση όλες οι κάρτες και τα περιεχόμενα, οδηγίες, κτλ. Είναι σαν καινούργιο. Στην αγορά ίσως κάνει και πάνω από 40-45 ευρώ.

Δεν είμαι έμπορος αλλά ιδιώτης που αδειάζω το χώρο μου.

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1. Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον αγοραστή και αθέτηση της αγοράς σημαίνει αρνητική αξιολόγηση ώστε να μη χρεώνομαι έξοδα πώλησης στο emarket. ΔΕΝ στέλνω αντικαταβολές και λόγω έξτρα χρέωσης των ΕΛΤΑ και γιατί αρκετές φορές δεν παραλαμβάνουν οι αγοραστές με αποτέλεσμα την επιβάρυνσή μου και την ταλαιπωρία των προϊόντων.
2. Παράδοση στην Πάτρα, δωρεάν και κατόπιν συνεννόησης στο χώρο μου.
3. Αποστολή σε κάθε περίπτωση ΜΟΝΟ μετά από προ-κατάθεση του συνολικού ποσού (δημοπρασία & έξοδα αποστολής) σε τράπεζα (Εθνική ή Πειραιώς) και λογαριασμό που θα σας σταλλεί. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ είναι: για δέμα 1-3 κιλά 1,50 ευρώ
4. Δυνατότητα αναμονής λήξης και άλλων δημοπρασιών μου μέχρι και 5 ημέρες από τη λήξη της πρώτης (παρακαλώ επικοινωνήστε για να με ειδοποιήσετε σχετικά). Στην περίπτωση αυτή η αποστολή γίνεται με εννιαίο κόστος (πάντα ΕΛΤΑ) και με κόστος ανάλογα με το τελικό βάρος των προϊόντων και της συσκευασίας σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ (ισχύει ότι για πάνω από 3 κιλά συσκευασία προσθέτετε 0,50 ευρώ ανά έξτρα κιλό).

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr