Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Επαγγελματικός Εκτυπωτής (ΘΗΡΙΟ) Laser (ethernet) IBM Ricoh Infoprint 1832
Επαγγελματικός Εκτυπωτής (ΘΗΡΙΟ) Laser (ethernet) IBM Ricoh Infoprint 1832
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
100€
 
Αρχική τιμή:   100€
Αριθμός προσφορών:   0
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
50€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστέλλεται παντού, μετά από κατάθεση στην Eurobank συν 50€ για μεταφορικά (courier).Το κουτί είναι ογκώδες και πολύ βαρύ. ή με κατάθεση μόνο του ποσού και αποστολή με μία από τις ACS, Γεν. Ταχυδρομική, SkyWalk και με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για μηδενισμό των εξόδων αποστολής, η παράδοση μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης σε Δυτική Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Σκύδρα.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
09/10/2016 - 18:10
 
 
Έληξε στις:
19/10/2016 - 18:10
 
 
ID:
43938312
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλείται ο επαγγελματικός lazer εκτυπωτής "θηρίο"

IBM-Ricoh Infoprint 1832

Είχε αγοραστεί από εταιρεία ανακατασκευασμένων φωτοτυπικών μηχανημάτων στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εξυπηρετήσει δικτυακές ταχύτατες εκτυπώσεις σε λογιστικό γραφείο, κάτι που τελικά δεν συνέβη λόγω της...υπερβολικής οικονομικής ανάπτυξης!

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το toner του είναι στο 80% σε πληρότητα, έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μετά την αγορά του (ουσιαστικά μόνο για να δοκιμαστεί η ορθή του λειτουργία) και πωλείται, μια που δεν έχουμε πια τι να τον κάνουμε!

Συνοδεύεται από CD με drivers για όλα τα windows και manual σε ηλεκτρονική μορφή. Διαθέτει θύρα USB και RJ-45 για απευθείας σύνδεση σε τοπικό δίκτυο. Επίσης, διαθέτει και μια θύρα USB στην πρόσοψη για στικάκια.

Ένα εκπληκτικό κομμάτι, heavy duty, με ταχύτητα πολυβόλου στην εκτύπωση και με ποιότητα κατασκευής που μόνο η IBM γνωρίζει.

Η τιμή του στο εξωτερικό σαν καινούριος αγγίζει τα 500€ !!!

Σημείωση : του κάναμε ένα ολικό reset στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και η γλώσσα του μενού "γύρισε" στα γερμανικά. Θα χρειαστεί λίγο ψάξιμο για την αλλαγή της γλώσσας.

 

Αποστέλλεται παντού, μετά από κατάθεση στην Eurobank συν 50€ για μεταφορικά (courier).Το κουτί είναι ογκώδες και πολύ βαρύ.

ή

με κατάθεση μόνο του ποσού και αποστολή με μία από τις ACS, Γεν. Ταχυδρομική, SkyWalk και με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον παραλήπτη.


Για μηδενισμό των εξόδων αποστολής, η παράδοση μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης σε Δυτική Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Σκύδρα.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr