Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
siemens gigaset 2060 isdn
siemens gigaset 2060 isdn
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
15€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαια
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
06/10/2016 - 21:57
 
 
Έληξε στις:
05/11/2016 - 21:56
 
 
ID:
43920337
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

siemens gigaset 2060 isdn. σε πληρη λειτουργία. με τα καλωδια του και τον μετασχηματιστη τροφοδοσιας.

 

Το μοντέλο Siemens Gigaset 2060i αποτελεί μια άριστη λύση για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας DECT με αυτά της γραμμής ISDN. Πραγματικά, η άριστη ποιότητα ομιλίας, η μεγάλη εμβέλεια, η ασφάλεια στις συνομιλίες και νέες καινοτομίες. όπως ενδοσυνεννόηση, που προσφέρει το πρότυπο DECT σε συνδυασμό με τις καθαρές ψηφιακές γραμμές του ISDN που επιτρέπουν ταυτόχρονα δύο συνδιαλέξεις, καθιστούν το νέο παιδί της Siemens πολύ ελκυστική αγορά.

Το 2060 είναι ένα κουτάκι (175x182x35mm) που μπορεί να εγκατασταθεί στο τοίχο και σε πρώτη ματιά δεν εντυπωσιάζει. Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα παντοδύναμο τηλεφωνικό κέντρο που έχει να προσφέρει στο χρήστη νέες δυνατότητες στα χέρια του. Περιεργαζόμενοι το 'κουτάκι' αυτό παρατηρούμε το LED λειτουργίας, την είσοδο So (DSS1-protocol) που βγαίνει από το NT1, και τις δύο εξόδους για απλές τηλεφωνικές συσκευές, οι οποίες έχουν τη δυστυχία να φέρουν καλώδιο (όπως τηλέφωνα, φαξ, αυτόματοι τηλεφωνητές, modems, κτλ). Και είναι δυστυχία βέβαια να έχεις στις μέρες μας καλώδιο, αφού το 2060 επιτρέπει ως και 8 ασύρματα DECT τηλέφωνα (handsets) να λειτουργούν, είτε επικοινωνώντας με τον έξω κόσμο ή μεταξύ τους (το μέγιστο δύο ταυτόχρονες συνομιλίες με τον έξω κόσμο και τέσσερις συνομιλίες μεταξύ των συσκευών που ανήκουν στην ίδια βάση)! Ακόμα και ο ήχος κουδουνίσματος είναι διαφορετικός ανάλογα με το αν η κλήση προέρχεται από τον έξω κόσμο ή αν είναι εσωτερική κλήση από άλλη συσκευή που ανήκει στην ίδια βάση.

Αυτό που κάνει το 2060 να ξεχωρίζει από τα κοινά τηλεφωνικά κέντρα είναι οι νέες δυνατότητες που του παρέχει το ISDN. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα ένδειξης της χρέωσης τηλεφωνικών τελών ανά συσκευή (handset), ανά βάση και ανά αριθμό που ανήκει στα MSN του συνδρομητή ISDN. Με λίγα λόγια μπορεί ο χρήστης να γνωρίζει πόσα χρωστάει στον ΟΤΕ συγκεκριμένος αριθμός του MSN ή χρήστης συγκεκριμένης συσκευής (handset). ʼλλες δυνατότητες που παρέχονται στο χρήστη είναι η απόρριψη κλήσης (call rejection), η αναμονή κλήσης (call waiting), η ματαίωση αναμονής κλήσης (call waiting rejection). η τριμερής συνομιλία (3-way), η ελεύθερη επιλογή MSN για εξερχόμενη κλήση και η προώθηση κλήσεως (call forwarding). Παρακάτω αναλύονται κάποιες επιπλέον ενδιαφέρουσες δυνατότητες του 2060.

Η βάση 2000L και η σύσκευή 2000C

Και δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την αναλυτική παρουσίαση παρά από την δυνατότητα αναγνώρισης κλήσεων και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν το 2060 συντροφεύεται από τις συσκευές 2000C και 2000C pocket ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή της Siemens που υποστηρίζει αναγνώριση κλήσεων (πχ το Gigaset T1000) και εφόσον η αναγνώριση κλήσεων είναι μια απο τις υπηρεσίες που έχουν ενεργοποιηθεί κατά την σύνδεση σας με το ISDN, τότε θα μπορείτε να απολαύσετε τα παρακάτω: Ένδειξη του αριθμού του καλόντος στην οθόνη της συσκευής (και αν ο αριθμός είναι κατεγραμμένος σε μία από τις 100 θέσεις μνήμης της συσκευής θα εμφανίζεται ο καλών με το όνομα που έχει καταχωρηθεί. Ένδειξη των τελευταίων 10 μη απαντημένων κλήσεων με ώρα και ημερομηνία που έγιναν. Επίσης παρέχεται στο χρήστη η δυνατότητα να αρνείται αλλά ... και να του αρνηθούν την εμφάνιση του αριθμού του καλούντος (calling and connected line identification restriction).

ʼλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα του 2060 είναι η δυνατότητα μεταφοράς του τηλεφωνικού καταλόγου της μιας συσκευής στην άλλη! Επιπρόσθετα, μπορείτε να επεκτείνετε την εμβέλεια του 2060 αν το συνδυάσετε με ένα ή περισσότερα repeaters της Siemens, ξεπερνώντας έτσι το φράγμα των 50 μέτρων εντός των τοιχών του σπιτιού και των 300 μέτρων σε ανοικτό χώρο.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr