Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Star Wars Darth Maul Interactive Talking Bank
Star Wars Darth Maul Interactive Talking Bank
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
30€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
4€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
4 ευρώ είναι η αντικαταβολή με ΕΛΤΑ μέχρι 3 κιλά και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Για όσους επιλέξουν κατάθεση σε λογαριασμό Τράπεζας τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 2 ευρώ μέχρι 3 κιλά και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες παρακαλώ ρωτήστε για τις χρεώσεις. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή με Courier | Paypal | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/10/2016 - 23:09
 
 
Έληξε στις:
04/11/2016 - 23:09
 
 
ID:
43914435
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Star Wars *** Darth Maul *** Interactive Talking Bank

 

Φιγούρα - Κουμπαράς Darth Maul που μιλάει, κινείτε και κάνει θορύβους. Αξιοθαύμαστο είναι η αλληλεπίδραση που έχει όταν αντιλαμβάνεται την κίνηση του χεριού σας. Αν έχετε και τις άλλες δύο φιγούρες ή έστω άλλη μία (Qui-Gon Jinn & Obi-Wan Kenobi) μπορείτε να τις συνδέσετε μεταξύ τους, αφού έχουν υποδοχή στην βάση και να απολαύσετε μια διαστημική μάχη Star Wars. Μερικά video στο youtube αν βάλετε να δείτε ψάχνοντας για Star Wars Interactive Talking Bank, μπορούν να σας δώσουν μία γεύση άλλα και να σας πείσουν ότι αξίζει να πάρουν μία θέση στην συλλογή σας.

 

Η κατάσταση της φιγούρας είναι άψογη, σαν καινούργια αφού έχει διατηρηθεί στο κουτί της. Είναι τεσταρισμένη και σε πλήρης λειτουργία. Θέλει 12 μπαταρίες ΑΑ. 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr