Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Lost: Οι Αγνοούμενοι - Ο Πρώτος Κύκλος
Lost: Οι Αγνοούμενοι - Ο Πρώτος Κύκλος
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
10€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Νέα Φιλαδέλφεια - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Επιδιώκοντας ΜΟΝΟ συναλλαγές αξιόπιστες, παρακαλώ όπως ληφθούν υπόψη τα εξής: Η πληρωμή γίνεται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του προϊόντος με κατάθεση στην Τράπεζα ή μέσω PayPal. Σε περίπτωση ανεξόφλητου προϊόντος ζητείται ακύρωση της αγοράς με αρνητική αξιολόγηση. Για αυτό το λόγο είναι προς συμφέρον του αγοραστή να είναι 100% σίγουρος για την επιλογή του να αγοράσει ένα προϊόν. Η αποστολή του προϊόντος γίνεται μόλις επιβεβαιωθεί μέσω e - mail από τον αγοραστή ότι η κατάθεση πραγματοποιήθηκε και αφού εμφανιστεί η κατάθεση στο λογαριασμό της Τράπεζας που έχει κατατεθεί το ποσό ή αντίστοιχα εμφανιστεί η πληρωμή στο PayPal. Αν επιθυμείτε η πληρωμή να γίνει μέσω PayPal, θα επιβαρυνθείτε με την σχετική προμήθεια βάσει της πολιτικής χρεώσεων του PayPal. Το ποσό της χρέωσης είναι 3,4% της αξίας του προϊόντος+0,35€ και θα πρέπει να εξοφληθεί προκαταβολικά μαζί με την αξία του προϊόντος. Το ποσό της χρέωσης για αποστολή των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή και κατατίθεται επίσης στην τράπεζα προκαταβολικά μαζί με την αξία του προϊόντος. Τα δέματα αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ και το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας είναι €1,50, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο για δέματα βάρους έως 3kg. Σε περίπτωση αγοράς περισσότερων του 1 προϊόντων μου, θα γίνει συνδυαστική αποστολή ώστε να εξοικονομηθούν κόστη. Αναλόγως του όγκου και του βάρους των προϊόντων θα ζητηθεί προσφορά και θα ενημερωθεί ο αγοραστής σχετικά.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
24/09/2016 - 21:21
 
 
Έληξε στις:
24/10/2016 - 21:21
 
 
ID:
43848593
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Lost: Οι Αγνοούμενοι - Ο Πρώτος Κύκλος της σειράς που έγραψε ιστορία.
 
Απολαύστε τώρα όλο τον Πρώτο Κύκλο επεισοδίων σε μια εκπληκτική συλλογή 5 DVDs με 25 περιπετειώδη επεισόδια που θα σας κόψουν την ανάσα! (Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς 2006). Η αυθεντική κασετίνα. Διαθέτει και ελληνικό μενού. Ελαφρώς μεταχειρισμένη, σε καλή κατάσταση.
·         Πρωτότυπος τίτλος: Lost - Season 1
·         Διάρκεια: 900'
·         Έτος παραγωγής: 2005
·         Χώρα παραγωγής: USA
·         Υπότιτλοι: Polish, Turkish, Portuguese, English, Bulgarian, Greek, Hungarian, Slovenian, Hebrew, Serbian, Romanian, Russian, Croatian
·         Τύπος: DVD
·         Aspect ratio: 16:9
 
Δείτε και τα υπόλοιπα DVDπου έχω ανεβάσει.
 
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το προϊόν που θα παραλάβετε

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr