Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Auvisio Ipod - Iphone FM Transmitter Napshare
Auvisio Ipod - Iphone FM Transmitter Napshare
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
25,99€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Με την αγορά ενός προιόντος μας θα λάβετε ένα εμαίλ στο εμαίλ που δηλώσατε στο εμαρκετ Απαντείστε μας σε αυτό για την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας Η πληρωμή ενός προιόντος γίνεται προκαταβολικά με κατάθεση σε Εθνική, ΑΛΦΑ Τράπεζα Πειραιώς εκτός και αν προτιμάτε αντικαταβολή με την δέσμευση ότι θα παραλάβετε το δέμα σας. Παραλαβή απο το κατάστημα δεν υποστηρίζεται γιατί τα προιόντα αποστέλλονται απο τις αποθήκες μας. Εξοδα αποστολής για το προιόν (για Ελλάδα) Συστημένο δέμα ΕΛΤΑ πανελλαδικά 5,00€ Κούριερ πανελλαδικά κόστος 6,00 € Αντικαταβολή Κούριερ με έξοδα αποστολής στα 8 € (μόνο σε χρηστες που δεν έχουν αρνητικές αξιολογήσεις απο μή παραλαβή δεμάτων και μας αφήσουν πλήρες στοιχεία αποστολής με σταθερό και κινητό τηλέφωνο που θα χρησιμοποιηθεί απο την εταιρία κούριερ για παράδοση του δέματός σας) Σημαντικό > Χτύπησε κι άλλα προιόντα - τα κάνουμε ένα δέμα με χρέωση 1 φορά των εξόδων αποστολής ! Το support είναι εξ ολοκλήρου μέσω εμαίλ. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς ή όσους αναφέρονται στην δημοπρασία μην αφήνεται προσφορά. Οι προσφορές είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Μετρητά | ΕΛΤΑ | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
18/09/2016 - 11:35
 
 
Έληξε στις:
18/10/2016 - 11:35
 
 
ID:
43811071
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Auvisio Ipod - Iphone FM Transmitter Napshare  

Ενσωματώστε στο  iPod ή  iPhone σας με μία κίνηση με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας  Γρήγορα , χωρίς καλώδιο και χωρίς να γίνει καμία επέμβαση στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σας.


Μέσα σε  10 δευτερόλεπτα η συσκευή αυτή είναι έτοιμη να στείλει τα αγαπημένα σας  MP3 μέσω  FM  ασύρματα σε κάθε ράδιο. Ακόμα και στο στερεοφωνικό του σπιτιού σας    

Υπάρχουν  
4 FM  συχνότητες  που  είναι  προ  –  αποθηκευμένες  .  Πέρα απ αυτές μπορείτε εσείς να αλλάξετε την συχνότητα σε όλο το φάσμα των  FM  . Ακόμα και σε περιοχές με λίγες ελεύθερες θέσεις δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.


Το FM-Transmitter δεν χρειάζεται μπαταρίες κτλ για να λειτουργήσει. Καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια που αντλεί από το   iPod ή  iPhone . Το συνδέουμε και αρχίζει η μεταφορά των MP3s σε  Stereo  ποιότητα.

     

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βολικό  Stereo  -  FM  -  Transmitter  κατασκευής από αλουμίνιο

Ιδανικό για  Nano  IV  ,  συμβατό και με πολλά μοντέλλα με Dock  Connector : Nano V, iPod Touch 1G/2G/3G/4G, iPhone 2G/3G/3Gs/4, iPod Classic κτλ

Μεταφέρει  MP  3 ασύρματα σε ράδια αυτοκινήτου  , HiFi-Tuner, Ράδια κτλ

Έτοιμο προς χρήση –  μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Λειτουργεί με 3 πλήκτρα από μέταλλο για ρύθμιση πχ συχνότητας

Εύκολη ρύθμιση συχνότητας  (εύρος 87,9 - 107,9 MHz), 4 συχνότητες είναι αποθηκευμένες , μπορούμε όμως να επιλέξουμε όποια θέλουμε εμείς

Δυνατότητα ενίσχυσης του σήματος

Τροφοδοσία μέσω  iPod/ iPhone

Διαστάσεις  38 x 6,5 x 32 mm, βάρος 10 γραμμάρια

 

από  25,99 €  χωρίς επιθυμητή τιμή

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ  

Με την αγορά ενός προιόντος μας θα λάβετε ένα εμαίλ στο εμαίλ που δηλώσατε στο εμαρκετ
Απαντείστε μας σε αυτό για την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας  
Η πληρωμή ενός προιόντος γίνεται προκαταβολικά με κατάθεση σε Εθνική, ΑΛΦΑ, Τράπεζα Πειραιώς  εκτός και αν προτιμάτε αντικαταβολή με τηνδέσμευση  ότι θα παραλάβετε το δέμα σας.


Παραλαβή απο το κατάστημα  δεν  υποστηρίζεται γιατί τα προιόντα αποστέλλονται απο τις αποθήκες μας.  

Εξοδα αποστολής για το προιόν  (για Ελλάδα)  

Συστημένο δέμα ΕΛΤΑ πανελλαδικά 5,00€  
Κούριερ  πανελλαδικά   κόστος 6,00 €  

Αντικαταβολή Κούριερ  με έξοδα αποστολής στα  8 €  (μόνο σε χρηστες που δεν έχουν αρνητικές αξιολογήσεις απο μή παραλαβή δεμάτων και μας αφήσουν πλήρες στοιχεία  αποστολής με σταθερό και κινητό τηλέφωνο που θα χρησιμοποιηθεί απο την εταιρία κούριερ για παράδοση του δέματός σας)  


Το support είναι εξ ολοκλήρου μέσω εμαίλ.  

Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς ή όσους αναφέρονται στην δημοπρασία μην αφήνεται προσφορά. Οι προσφορές είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr