Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΧΕΝΟΝ-LED  3 WATT ΦΑΚΟΣ 5500Κelvin
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΧΕΝΟΝ-LED 3 WATT ΦΑΚΟΣ 5500Κelvin
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
29,9€
 
Αρχική τιμή:   29,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Tαχυμεταφορική - αντικαταβολή κόστος 6,00€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
10/05/2011 - 09:31
 
 
Έληξε στις:
12/05/2011 - 09:31
 
 
ID:
32794388
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

YΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΑΚΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ  3 WATT (46 Lumens)  ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΗΜΕΡΑΣ  5.500 ΚΕΛΒΙΝ ΜΕ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑ LED 

 Αντέχει σε πίεση νερού έως 10 bar και έχει δύο φλάντζες

H δημοπρασία αφορά  εναν υποβρύχιο  φακό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί απόδοσης 3 Watt  σε χρώμα ημέρας ( 5500Κ) με ισχυρή απόδοση 46 Lumens και εξαιρετικό και εύχρηστο για κάθε κατάδυση. Ειδικά το λευκό φως που βγάζει του δίνει ένα πολύ δυνατό ατού!

Με ένα σέτ μπαταρίες (4 τύπου C) ο φακός αυτός μπορεί να αποδόσει μέγιστα ώς 7 ώρες συνεχόμενα. Εχει ένα IC Chip ενσωματωμένο για την ρύθμιση της τροφοδοσίας κάτι που επιδρά θετικά στην ζωή του λαμπτήρα (10.000 ώρες περίπου) καθώς και των μπαταριών που δεν συμπεριλαμβάνονται στο σέτ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες τύπου C που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο.

Τα 10 bar πίεσης που αντέχει καθώς και οι 2 φλάντζες τον καθιστούν αδιάβροχο και μια ιδιαίτερα χρήσιμη και οικονομική λύση ως κύριο αλλά και βοηθητικό φακό που δεν πρέπει να λείπει από καμία κατάδηση.

Ο φακός παράγεται στην Γερμανία και θα λάβετε μαζί με τον φακό το λουράκι του καθώς και ένα μικρό βιβλιαράκι με οδηγίες που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία στα ελληνικά.

***ΤΙΜΗ : από  29,90 € ***

 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr