Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Διαβάστε τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας ασύρματα με το BlackThunder obd
Διαβάστε τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας ασύρματα με το BlackThunder obd
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
45€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Paypal | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
23/02/2011 - 23:56
 
 
Έληξε στις:
08/03/2011 - 20:46
 
 
ID:
32130974
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Διαβάστε τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας με το BlackThunder

 

BlackThunder

Με το
BlackThunder Συνδεθείτε ασύρματα με Bluetooth στο όχημά σας, διαβάστε τις πληροφορίες του εγκεφάλου και όλες τις διαγνωστικές ενδείξεις ακόμα και εν κινήσει ή μηδενίστε τις μετρήσεις του service, το ιστορικό προβλημάτων και σβήστε το αναμμένο λαμπάκι της μηχανής!

Με το
BlackThunder και με την χρήση Laptop, Car PC ή Κινητού, μπορείτε να έχετε σε μία οθόνη τα στοιχεία που υπάρχουν στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας όπως: θερμοκρασίες λαδιών, πίεση τούρμπο, πραγματική ταχύτητα οχήματος, ενδείξεις βενζίνης και ότι άλλο sensor έχετε συνδεμένο στον εγκέφαλο.

Συνδέεται σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν θύρα OBDΙΙ και είναι πλήρως ασφαλές για εσάς και το όχημά σας. Όλα τα αυτοκίνητα μετά το 1996 διαθέτουν θήρα OBDΙΙ και θα την βρείτε στην περιοχή κάτω από το τιμόνι του οδηγού.

Εφαρμογές

• Μπορείτε να σβήσετε το αναμμένο λαμπάκι της μηχανής και να διαγράψετε το ιστορικό βλαβών του οχήματος.
• Επιτέλους μπορείτε να δείτε την πραγματική ταχύτητα του αμαξιού και όχι αυτήν που σας δείχνει το κοντέρ καθώς και όποια άλλη ένδειξη επιθυμητέ εν κινήσει!
• Αν έχετε συνεργείο, πραγματικά λύνονται τα χέρια σας γιατί απαλλάσσεστε από καλώδια και δουλεύετε πολύ ποιο εύκολα και γρήγορα.

• Μπορείτε να μάθετε να οδηγείτε οικολογικά ή αν έχετε σχολή οδηγών, να εκπαιδεύσετε τους μαθητές σας να οδηγούν οικολογικά.

• Για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν μεταχειρισμένο αμάξι! Μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας και να διασταυρώσετε τις πληροφορίες που σας δίνει ο πωλητής με τα στοιχεία του εγκεφάλου.

Δυνατότητες
Ανάγνωση των δεδομένων του εγκεφάλου (default
PIDs και custom PIDs).
Λίστα των πιο κλασικών ενδείξεων:
• RPM και φόρτος Μηχανής

• Πραγματική ταχύτητα οχήματος
• Θερμοκρασία ψυκτικού, καμπίνας κλπ
• Ενδείξεις βενζίνης,
Turbo και αέρα

Διαβάζει ότι sensor υπάρχει συνδεμένος στο εγκέφαλο του οχήματος!

Περιέχει οδηγίες στα Ελληνικά και τηλεφωνική υποστήριξη
• Η συσκευή σας παρέχεται με
Freeware και Demo προγράμματα για PC καθώς και Drivers για Windows.

• Αν έχετε κινητό Android τότε παίρνετε της πληροφορίες στην οθόνη του κινητού σας (με την εγκατάσταση κατάλληλου software που θα βρείτε στο Android Market)!

 

 

 

Αναλυτικά…


Τι είναι το OBDΙΙ;
Το ΟΒDII είναι όργανο ελέγχου που εξετάζει συνεχώς τη λειτουργία του συστήματος του οχήματος. Το σύστημα μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 διαφορετικές δοκιμές κάθε φορά που χρησιμοποιείται το όχημα. Ο υπολογιστής ΟΒDII «θυμάται» ορισμένους όρους για τα συστήματα και τους αισθητήρες που ελέγχει. Μερικοί από αυτούς τους όρους είναι φορτίο κινητήρα, ταχύτητα περιστροφής κινητήρα, ταχύτητα οχήματος και θερμοκρασία ψυκτικού μέσου του κινητήρα. Εάν ο υπολογιστής διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα, ένας διαγνωστικός κώδικας (DTC) αποθηκεύεται στη μνήμη του υπολογιστή. Κάθε όχημα που έχει ΟΒDII είναι εξοπλισμένο με «βύσμα συνδέσεων στοιχείων» (DLC), ένα τερματικό, δηλαδή, με 16 ακροδέκτες που συνδέονται με τον υπολογιστή του αυτοκινήτου. Το DLC βρίσκεται συχνά κάτω από την κονσόλα των οργάνων κοντά στη θέση οδήγησης.

 

Συμβατά οχήματα
Alfa Romeo,
Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Daewoo, Daihatsu, Datsun, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall/ Opel, Volvo

και ότι αμάξι έχει κυκλοφορήσει μετά το 96 και διαθέτει θήρα OBDII

Συμβατά
ISO οχημάτων
SAE J1850 PWM (41.6 kbaud), SAE J1850 VPW (10.4 kbaud), ISO 9141-2 (5 baud init, 10.4 baud), ISO 14230-4 KWP (5 baud init, 10.4 kbaud), ISO 14230-4 KWP (fast init, 10.4 kbaud), ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 500 kbaud), ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 500 kbaud), ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 250 kbaud), ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 250 kbaud)

Συμβατό
Software PC: ScanMaster-ELM, Scantool net, EasyOBDII και ότι υποστηρίζει OBDII με την χρίση Bluetooth.
Συμβατό
Software Android: Torque

 

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός τριών ημερών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr