Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
DIAL SPY SIM(ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΝΗΣ)
DIAL SPY SIM(ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΝΗΣ)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
48€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   9
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΔΡΑΜΑ - ΔΡΑΜΑ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
6€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
15/01/2011 - 21:16
 
 
Έληξε στις:
22/01/2011 - 21:16
 
 
ID:
31830439
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ(1)ΕΤΟΥΣ.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 6ΕΥΡΩ(ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΟΥΡΙΕΡ)

      

 

 

GSM παρακολούθηση χώρου 2 τρόπων. Αυτή η συσκευή όταν ανιχνεύσει ήχους στο χώρο που το έχετε τοποθετήσει σας καλεί στο τηλέφωνο που το έχετε προγραμματίσει ώστε να ακούσετε τα πάντα στο χώρο. Απλώς βάζετε μια κάρτα SIM προγραμματίστε σε ποιόν αριθμό θέλετε να σας καλεί οπουδήποτε και αν είστε στον κόσμο.

Tο τοποθετείτε στο επιθυμητό σημείο όπως κρεβατοκάμμερα, δωμάτιο παιδιού, αίθουσα συναντήσεων, γραφείο. Βάζετε μια κάρτα SIM με απενεργοποιημένη το PIN, στέλνετε ένα μήνυμα με το κωδικό λειτουργίας της συσκευής ακολοθούμενο απο τον αριθμό στον οποίο θέλετε να σας καλεί. Λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όπου και αν είστε σε όλο τον κόσμο.

Η συσκευή έχει δύο τρόπους λειτουργίας με την βοήθεια ενός μικροδιακόπτη που είναι δίπλα στην θύρα Sim. Με τον διακόπτη στην θέση Α σας επιτρέπεται να καλέιτε εσείς την συσκευή και να ακούτε τα πάντα στον χώρο που είναι τοποθετημένο. Αφήστε το στον χώρο που θέλετε να ακούσετε, καλέστε τον αριθμό της κάρτας από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο απο οποιοδήποτε σημείο  στον κόσμο και ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. Με τον διακόπτη στην θέση Β η συσκευή σας καλέι αυτόματα όταν ανιχνευθεί ήχος - ομιλία στον χώρο και να ακούσετε τα πάντα. Ταυτόχρονα μπορείτε ακόμα όποτε θέλετε να το καλέσετε και να ακούσετε - επιβλέψετε. Η τελευταία αυτή λειτουργία τηε αυτόματης κλήσης προς εσάς το κάνει μια απο τις πιο προηγμένες συσκευές.

Πολύ μικρό μέγεθος για να κρύβεται παντού.

Ιδανικό για την προσωπική σας ασφάλεια, επαγγελματικούς χώρους, το αυτοκίνητο, κ.τ.λ.

Χρησιμοποιήστε το για να παρακολουθείτε και να προσέχετε το παιδί σας την ώρα που κοιμάται. Να παρακολουθείτε την συμπεριφορά της νταντάς του.

Προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου. Ακούτε και τον παραμικρό ψίθυρο σε χώρους άνω των 20τμ.

 

 

Δέκτης κάρτας SIM χωρίς ηχεία ή πλήκτρα, αλλά με προγραμματισμένη λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης της κάρτας SIM μόλις αυτή δεχθεί κλήση.

 

Διαθέτει ισχυρό μικρόφωνο μακρινής λήψης ώστε να ακούγονται καθαρά συνομιλίες και ήχοι που γίνονται ακόμα και μακριά από τη συσκευή.

 

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με δυνατότητα αναμονής 4 ημερών.

 

Δέχεται κλήσεις από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, ακόμα και εκτός συνόρων, εφ όσον λειτουργεί όπως ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Ταυτόχρονα μπορεί να προγραμματιστεί για να καλεί το ίδιο - αυτόματα τον αριθμό που το έχετε προγραμματίσει.

 

- Γερμανικό GSM Module

- Eξαιρετικά καθαρός ήχος - Crystal Clear

- Aναμονή 6 - 15 ημέρες

- Αναμονή με τον ανιχνευτή φωνής ενεργοποιημένο 3 - 7 ημέρε

- Βάρος 25 gr.

 

Οι ελάχιστες διαστάσεις της συσκευής παρακολούθησης συνομιλιών, επιτρέπουν την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε σημείο. Ενώ το πανίσχυρο μικρόφωνό της συλλαμβάνει καθαρά ακόμα και την πιο απομακρυσμένη ομιλία.

Λειτουργικά δε διαφέρει από ένα κινητό τηλέφωνο, με τις ιδιαιτερότητες της αυτόματης αποδοχής κλήσης αλλά και της έλλειψης ηχείου, ώστε να μην παράγει κανέναν ήχο.

Δεν απαιτεί καμία είδους τοποθέτηση, παρά απλή απόθεσή της οπουδήποτε.

Σε περίπτωση εύρεσής της δεν προδίδει τη λειτουργία και το σκοπό της, αλλά ούτε είναι σε θέση να αποκαλύψει το χρήστη της, παρέχοντας έτσι πλήρη μυστικότητα.

Καλύπτεται από 1 χρόνο εγγύηση αντικατάστασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το χρησιμοποιείτε για κακόβουλες πράξεις !  Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.


Επίσης προσοχή στο πίσω μέρος ανοίγει πορτάκι όπου βρίσκεται το διακοπτάκι που αλλάζει το Mode Λειτουργίας. Προσοχή όταν βγάζετε και βάζετε το καπάκι, μην τοποθετείτε λάθος και προκαλείται σπάσιμο στο λευκό μικροδιακόπτη.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr