Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΜΠΕΝ ΜΠΛΟΥΣΙ: ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ
ΜΠΕΝ ΜΠΛΟΥΣΙ: ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   5€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΥΡΓΟΣ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/11/2010 - 12:54
 
 
Έληξε στις:
20/11/2010 - 12:54
 
 
ID:
31337582
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ)
Συγγραφέας: ΜΠΕΝ ΜΠΛΟΥΣΙ
Μετάφραση: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ
Εκδόσεις: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Ολοκαίνουργιο. Δεν έχει διαβαστεί ποτέ. Αγορασμένο: 23€

Περιγραφή

Ένας Σκεντέρμπεης αρκετά διαφορετικός από αυτόν που παρουσιάζει η επίσημη ιστορία· ο Αλή πασάς Τεπελενλής και οι διενέξεις του με τους χριστιανούς· οι μάχες των Αλβανών κατά των Τούρκων καθώς και τα κατορθώματα του Σαμπετάι Σεβή, του πιο διάσημου Εβραίου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μπεράτι· και η ιστορία μιας χριστιανικής οικογένειας του 17ου αιώνα η οποία βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε δύο θρησκείες, το χριστιανισμό και το μωαμεθανισμό.

Το "Να ζεις σε νησί" είναι ένα μυθιστόρημα που έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων στην Αλβανία και πυροδότησε άφθονες συζητήσεις και πολεμικές, κυρίως γύρω από το θέμα της μακράς και περίπλοκης διαδικασίας εξισλαμισμού που ακολούθησε την τουρκική κατοχή. Επρόκειτο για ειρηνική ή βίαιη μετάλλαξη, έγινε οικεία βουλήσει απ' τους ίδιους τους Αλβανούς ή τους επιβλήθηκε με τα εξαναγκαστικά μέτρα των κατακτητών; Ένα δυνατό μυθιστόρημα που ξαφνιάζει με την ποιότητα της γραφής του, τη λεπτομερή καταγραφή ενός μέρους της βαλκανικής ιστορίας, και την τολμηρή ματιά του πάνω σε πληγές που εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτές ακόμα και σήμερα.

Βιογραφία
O Μπεν Μπλούσι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου των Τιράνων, πτυχιούχος του Τμήματος Αλβανικής Φιλολογίας. Διετέλεσε αρχισυντάκτης του ημερήσιου φύλλου Koha Jonë και το 1999 προσχώρησε στην πολιτική. Για μερικούς μήνες χρημάτισε υφυπουργός Εξωτερικών και το 2000 εξελέγη νομάρχης Κορυτσάς. Υπουργοποιήθηκε αρκετές φορές και εκλέγεται βουλευτής από το 2001 με το σοσιαλιστικό κόμμα Αλβανίας. Τον Απρίλιο του 2008 ο Μπεν Μπλούσι εκδίδει το πρώτο του μυθιστόρημα Να ζεις σε νησί, το οποίο σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία. Πράγματι, μέσα σε λίγους μήνες το βιβλίο πούλησε πάνω από 20.000 αντίτυπα, ρεκόρ για τη μικρή αλβανική αγορά. Το 2009 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά του Οθέλος, ο αράπης της Αυλώνας.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr