Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ράδιο CD/MP3 Player -SONY CDX-GT44IP-
Ράδιο CD/MP3 Player -SONY CDX-GT44IP-
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
54€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   17   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Καρδαμίτσια - Ιωάννινα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
8,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Παραλαβή από Κα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/09/2010 - 02:22
 
 
Έληξε στις:
22/09/2010 - 02:22
 
 
ID:
27236495
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Αναπαραγωγή CD / CD-RW / mp3 / WMA Tuner
4 x 52 W max.Front AUX-IN
i-Pod-Drive-S CD Chassis
Οθόνη LCD 13 τμημάτων για πληροφορίες αναπαραγωγής
EQ3 Stage II

Καινούριο με συσκευασία

Για την καλύτερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας, ο τρόπος καταβολής των χρημάτων γίνεται με προπληρωμή του προϊόντος ή πληρωμή με αντικαταβολή. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στην ιστοσελίδα, σας αποστέλλεται στο e-mail σας ο αριθμός παραγγελίας.

Εάν η αγορά σας έγινε με προπληρωμή, καταθέτετε ποσό ίσο με την αξία του προϊόντος, συνυπολογίζοντας τα έξοδα αποστολής. Στην κατάθεση σας να αναφέρετε το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας. Με την κατάθεση του ποσού και την αναφορά του ονόματός σας, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, σας στέλνουμε απευθείας το προϊόν που παραγγείλατε. Δεν απαιτείται αποστολή παραστατικού κατάθεσης, καθόσον οι συναλλαγές σας ενημερώνονται on-line.

Εάν η αγορά σας έγινε με αντικαταβολή, πληρώνετε το ποσό στον υπάλληλο της Courier κατά την παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το κόστος για αγορές με αντικαταβολή ανέρχεται στο ποσό των € 3,50, πλέον των εξόδων αποστολής.

Επίσης, στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Visa, MasterCard και Euroline μπορούνε να πραγματοποιούν αγορές με ισόποσες μηνιαίες δόσεις, οι οποίες ξεκινούν από το ποσό € 50,00 ανα αγορά και με ελάχιστο ποσό δόσης τα € 10,00 π.χ. για αγορές € 300,00, σας παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής σε 30 μηνιαίες δόσεις και αναλογικά του κόστους αγοράς, μπορεί να διαμορφωθεί έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Η διασφάλιση των συναλλαγών παρέχεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias, καθόσον τα στοιχεία της εκάστοτε συναλλαγής, μέσα από την φόρμα το παραγγελιάς του Dress24, ελέγχονται άμεσα από την Τράπεζα, χωρίς την διαμεσολάβηση τρίτων.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr