Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΣΠΑΝΙΟ! iPhone 3G 16GB White (αυθεντικό, επισήμως ξεκλείδωτο)
ΣΠΑΝΙΟ! iPhone 3G 16GB White (αυθεντικό, επισήμως ξεκλείδωτο)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
330€
 
Αρχική τιμή:   330€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Chania - xania
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/08/2010 - 08:04
 
 
Έληξε στις:
14/08/2010 - 08:04
 
 
ID:
24576889
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Αυθεντικό Apple iPhone 3G 16GB White + extras
Αγοράστηκε απευθείας και επισήμως ξεκλείδωτο από την Apple και έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση!
Ακολουθούν : φωτογραφίες της συσκευής, χαρακτηριστικά και όροι συναλλαγής.

______
___

> Η συσκευή αυτή αγοράστηκε πριν από ένα χρόνο από την Αμερική (στα 870 δολλάρια!) ως factory unlocked και συνεπώς δε χρειάστηκε και ούτε πρόκειται να χρειαστεί κάποιο unlock ή jailbreak και πειραματισμός με cydia κτλ.
> Αν κάποιος θέλει να πειραματιστεί με το cydia η συσκευή αυτή διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες ως προς το ότι ΔΕΝ πρόκειται να κλειδώσει σε περίπτωση επαναφοράς του κινητού στον αρχικό installer του iTunes! 'Ετσι, δέχεται πρόθυμα τις όποιες αναβαθμίσεις λειτουργώντας παράλληλα με οποιαδήποτε ελληνική ή ξένη SIM σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!
> Η συσκευή έχει παραμείνει "παρθένα" και δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ κάποιο hack επάνω της! Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε (εκτός και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σπασμένες εφαρμογές). Προσωπικά πάντως είμαι ενάντια σε τέτοιες πρακτικές και γι' αυτό έσκασα τόσα λεφτά εξαρχής για ένα επισήμως unlocked iPhone!
> Το κινητό αυτό το δώρισα στην κοπέλα μου η οποία το διατήρησε σε άριστη κατάσταση, διότι από την πρώτη κιόλας στιγμή χρησιμοποίησε μια ειδική σιλικονούχα θήκη "για τα αδιάκριτα βλέμματα" όπως συνηθίζει να λέει! :-). Τολμώ να πω ότι είναι τόσο καλά διατηρημένη όσο και μια καινούργια και μπορώ να το αποδείξω και με πληθώρα φωτογραφιών αν ζητηθεί από κάποιον αγοραστή που εκφράζει ειλικρινές ενδιαφέρον.
> Η μπαταρία του είναι σε άριστη κατάσταση, κάτι που επίσης μπορώ να αποδείξω και με κατάλληλα screenshots ή φωτογραφίες του battery estimation με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού.
> Το λογισμικό του κινητού έχει αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση 4.1 αλλά μπορεί εύκολα να επανέλθει στις αρχικές εργοστασιακές του συνθήκες.
> Το κινητό παραδίδεται στο αυθεντικό κουτί του με όλα τα εργοστασιακά συνοδευτικά του και με δώρο μια αχρησιμοποίητη πλαστική θήκη.
> Τη σιλικονούχα θήκη θα την κρατήσω για το δικό μου 3GS το οποίο και θα της δώσω όταν παραλλάβω το iPhone 4. (αυτή η αναβάθμιση αποτελεί και τον λόγο πώλησης αυτού του κινητού).

Όροι και Προϋποθέσεις Συναλλαγών
> Χρησιμοποιώ και συναλλάσομαι χρόνια μέσω του emarket, είμαι πιστοποιημένο μέλος του, και έχω 100% αξιολόγηση που φροντίζω να τη διατηρώ με την άψογη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Έτσι εγείρω κάποιες ανάλογες αξιώσεις.: Η Αξιολόγηση Μου
> Διατηρώ το δικαίωμα να αρνηθώ την αποστολή σε αναξιόπιστους χρήστες με υψηλή αρνητική βαθμολογία ή ελάχιστη συναλλακτική εμπειρία.
> Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση στέλνω και με αντικαταβολή ΑΛΛΑ μόνο όμως εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μου. Σε μια τέτοια περίπτωση αναλαμβάνετε τα όποια πρόσθετα έξοδα της αποστολή. Φυσικά στην περίπτωση κατάθεσης τα έξοδα αποστολής τα χρεώνομαι εγώ. Προτιμητέα είναι σε κάθε περίπτωση η χρήση κάποιας γνωστής ιδιωτικής εταιρίας courier. Ωστόσο, αν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει μέσω ΕΛ.ΤΑ. τότε επωμίζεστε και το πρόσθετο κόστος της ασφάλισης του πακέτου.
> H αποστολή θα πραγματοποιηθεί το πολύ σε μια (1) ημέρα, από την στιγμή που θα έχει γίνει η κατάθεση και τα στοιχεία αποστολής θα βρίσκονται στην κατοχή μου.
> Στην περίπτωση κατάθεσης δέχεστε άμεσα τη θετική αξιολόγησή μου ενώ σε διαφορετική περίπτωση αναμένω έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.
> Στην περίπτωση που έχετε κερδίσει το προϊόν αλλά έχουν περάσει περισσότερες των πέντε (5) εργάσιμων ημερών και δεν έχετεκάνει την κατάθεση και δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μου τότε δικαιούμαι αναλόγως να καθυστερήσω ή και να ακυρώσω την αποστολή.

Επικοινωνία:
email: cyberwalker.iris@gmail.com
κινητό: 6977968895 (ενδεχομένως να μην απαντήσω σε αριθμούς με απόκρυψη)

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr