Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NIKON coolpix 4100
NIKON coolpix 4100
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
43€
 
Αρχική τιμή:   43€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
14/06/2010 - 10:32
 
 
Έληξε στις:
24/06/2010 - 10:32
 
 
ID:
21039615
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Στηριζόμενη στην επιτυχία και στις δυνατότητες της COOLPIX 3200 και έχοντας την ίδια κομψή λαβή, η COOLPIX 4100 κάθεται άνετα στο χέρι και προσφέρει εύκολο χειρισμό, χάρη στο βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον επικοινωνίας με το χρήστη (GUI), το οποίο εμφανίζει ευδιάκριτα μενού στην φωτεινή οθόνη LCD TFT διαγωνίου 1,6 ίντσας.
Ακόμη, όλα τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος της μηχανής για βολική πρόσβαση. Η COOLPIX 4100 έχει ακόμη το πλεονέκτημα της εσωτερικής μνήμης των 14,5 ΜΒ. Με αυτήν, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ακόμη κι όταν δεν έχει τοποθετηθεί κάρτα SD, ή να αντιγράψει φωτογραφίες μεταξύ της εσωτερικής μνήμης και της κάρτας SD, όπως αυτός επιθυμεί.

Παρόμοια και με τα άλλα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς COOLPIX, η Coolpix 4100 έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τα πράγματα απλά για το χρήστη και να επιτρέπει βελτιωμένη ευελιξία, χωρίς να γίνεται συμβιβασμός ως προς την χαρά της κάθε στιγμής. Για το σκοπό αυτό, διαθέτει 15 εύχρηστα Προγράμματα Σκηνών, τέσσερα από τα οποία προσφέρουν Υποβοήθηση Καδραρίσματος. Με τα προγράμματα, παρακάμπτεται μεγάλο ποσοστό από την προετοιμασία που απαιτείται για την φωτογράφηση σε συνήθεις περιστάσεις και επιτυγχάνονται ποιοτικά αποτελέσματα σε λήψεις από ηλιοβασιλέματα μέχρι πυροτεχνήματα και πορτραίτα. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να τραβήξουν video με ήχο, συ-γκρατώντας τις ειδικές στιγμές με έναν ακόμη πιο εκφραστικό τρόπο.

Με τον υψηλής ποιότητας φακό Zoom-Nikkor με 3x οπτικό zoom και με το 4x ψηφιακό zoom, η COOLPIX 4100 δίνει στο χρήστη μεγαλύτερο βαθμό ελέγχου ως προς την σύνθεση των λήψεων. Η COOLPIX 4100 διευκολύνει το χρήστη στο να πλησιάσει ένα μεμονωμένο αντικείμενο ή πρόσωπο, στο να κάνει λή-ψεις με ευρυγώνιο για ομαδικές φωτογραφήσεις ή και ακόμη στο να χρησιμο-ποιήσει την λειτουργία Macro, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποστά-σεις έως και 4cm, έτσι το κάδρο να γεμίσει με ένα μικρό αντικείμενο. Με οποιοδήποτε τρόπο κι αν κάνετε τη σύνθεση της εικόνας, θα διαπιστώσετε ότι η COOLPIX 4100 αποδίδει ζωντανά χρώματα, πιστή αντίθεση και εντυπωσιακή ευκρίνεια ιδιότητες που γίνονται πραγματικότητα χάρη στους προηγμένους αλγορίθμους επεξεργασίας εικόνας της Nikon.

Μια ποικιλία από άλλες δυνατότητες κάνουν τη φωτογράφηση ακόμη πιο απολαυστική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις πέντε Χρωματικές Επιλογές, το Κανονικό χρώμα, το Ζωηρό χρώμα, την Ασπρόμαυρη ή τη Σέπια τονικότητα και την Κυανοτυπία και με αυτές να επιτύχετε πολύ πιο δημιουργικά αποτελέσματα. O βοηθητικός φωτισμός αυτόματης εστίασης κάνει εύκολη την επίτευξη ευκρινούς εστίασης όταν φωτογραφίζετε σε χαμηλό φωτισμό. Η χρήσιμη προειδοποίηση Θαμπώματος προειδοποιεί τους χρήστες για λήψεις που μπορεί να βγουν θαμπές λόγω κουνήματος της μηχανής και έτσι τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν θα τις κρατήσουν ή όχι. Η COOLPIX 4100 είναι επίσης συμβατή με μεγάλη ποικιλία επαναφορτιζόμενων μπαταριών αλλά και με μπαταρίες μίας χρήσης, όπως αλκαλικές μπαταρίες, που μπορεί να τις βρει κανείς οπουδήποτε.

Κύρια χαρακτηριστικά της Nikon COOLPIX 4100

Εξαιρετικά εύκολη στη χρήση
Με λεπτές διαστάσεις, εκπληκτικά μικρό βάρος και την ίδια κομψή λαβή που έχει και η δημοφιλής COOLPIX 3200, η COOLPIX 4100 επιτρέπει τη λήψη φω-τογραφιών με φυσική αίσθηση. Για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις διάφο-ρες λειτουργίες της, όλα τα χειριστήρια λειτουργιών και τα κουμπιά βρίσκονται στο πίσω μέρος της μηχανής, ενώ η μεγαλύτερη και ευκρινέστερη οθόνη LCD (1,6 ίντσας, 80.000 κουκίδων, TFT) διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη λήψη και την απολαυστική απεικόνιση.

Επιτυγχάνει ικανοποιητικά αποτελέσματα
Με τα 4,0 ενεργά megapixels και τον φακό 3x Zoom-Nikkor, η COOLPIX 4100 συνδυάζει υψηλού επιπέδου ευκρίνεια και ελευθερία σύνθεσης της εικόνας. προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα του βοηθητικού φωτισμού AF, με τον οποίο επιτυγχάνεται σωστή εστίαση όταν κάνετε λήψεις σε χαμηλό φωτισμό.

Περισσότερη άνεση
Με την εσωτερική μνήμη των 14,5 MB, η COOLPIX 4100 επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή, ακόμη κι όταν δεν έχουν μαζί τους συμβατή κάρτα μνήμης, ενώ δίνει τη δυνατότητα αντιγραφής των λήψεων μεταξύ της εσωτερικής μνήμη και την κάρτας μνήμης SD, αναλόγως επιθυμίας. Είναι επίσης συμβατή με μεγάλη ποικιλία επαναφορτιζόμενων μπα-ταριών και μπαταριών μίας χρήσης, όπως αλκαλικές μπαταρίες οι οποίες μπο-ρούν να αγοραστούν από οπουδήποτε. Επιπλέον, διατίθεται η συναρπαστική δυνατότητα αγοράς αδιάβροχης θήκης, με την οποία ο χρήστης μπορεί να φτάσει στα όρια της ψηφιακής φωτογραφίας, φωτογραφίζοντας στη βροχή, στο χιόνι ή ακόμη και σε καταδύσεις έως βάθους 40 μέτρων.

Βασικά χαρακτηριστικά της Nikon COOLPIX 4100

4,0 ενεργά megapixels
Φακός 3x Zoom-Nikkor ED με κάλυψη 5,8 � 17,4mm (ισοδύναμος με φακό 35mm�105mm στο φορμά 35mm [135]). Ψηφιακό zoom έως με-γέθυνση 4x (για συνολική μεγέθυνση 12x όταν συνδυαστεί με το οπτικό zoom)
Βοηθητικός φωτισμός αυτόματης εστίασης που διευκολύνει την εστί-αση σε λήψεις κάτω από χαμηλό φωτισμό
Η μείωση του κοκκινίσματος των ματιών κάνει χρήση της λάμπας LED πριν από την πυροδότηση του φλας
Δυνατότητα λήψης Macro από ελάχιστη απόσταση 4cm
Απλά κουμπιά και το ευδιάκριτο περιβάλλον επικοινωνίας με το χρή-στη προσφέρουν εύκολο χειρισμό, ακόμη και για αρχάριους χρήστες ψη-φιακών μηχανών
Η εσωτερική μνήμη των 14,5 MB δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης εικόνων χωρίς κάρτα μνήμης, ενώ είναι εφικτή η αμφίδρομη αντιγραφή των τραβηγμένων φωτογραφιών μεταξύ της κάρτας SD και της εσω-τερικής μνήμης
Η λειτουργία επιλογής καλύτερης λήψης (Best Shot Selector - BSS) της Nikon τραβάει μια σειρά φωτογραφιών και μετά επιλέγει και καταγράφει την καλύτερη από αυτές
15 προγράμματα σκηνής, τέσσερα από τα οποία διαθέτουν Υποβοήθη-ση Καδραρίσματος - Προγράμματα σκηνής με Υποβοήθηση Καδραρίσματος (Πορτραίτο, Νυκτερινό Πορτραίτο, Τοπίο, Σπορ). ’λλα Προγράμματα σκη-νής (Ηλιοβασίλεμα, Close up, Μουσείο, Πανοραμική λήψη, Παραλία / Χιόνι, Πυροτεχνήματα, Κόντρα φωτισμός, Πάρτι / Εσωτερικοί χώροι, Αντιγραφή, Αυγή / Δύση και Νυκτερινό τοπίο)
Τρεις διαφορετικές λειτουργίες λήψης video με ήχο, που περιλαμβά-νουν μεγέθη TV (640) στα 15fps, Μικρό μέγεθος (320) στα 15fps και Μι-κρότερο μέγεθος (160) στα 15fps � η λήψη των οποίων συνεχίζεται μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης SD
Οι επιλογές απεικόνισης περιλαμβάνουν Απεικόνιση καρέ σε πλήρες μέγεθος, zoom σε μέγιστη μεγέθυνση 10x με αποκοπή τμήματος της εικόνας και τη λειτουργία Αντιγράφου της εικόνας σε μικρό μέ-γεθος.
Η Αποθορυβοποίηση εξαλείφει αυτόματα το θόρυβο και εξασφαλίζει πι-στή αναπαραγωγή των χρωμάτων σε ορισμένα Προγράμματα σκηνής.
Θύρα USB plug-and-play για εύκολο σύνδεση σε υπολογιστή
5 χρωματικές επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν Κανονικό χρώμα, Ζωηρό χρώμα, Ασπρόμαυρη ή Σέπια τονικότητα και Κυανοτυπία
Η προειδοποίηση θαμπώματος ειδοποιεί το χρήστη σχετικά με λήψεις στις οποίες θα γίνει συμβιβασμός λόγω κουνήματος της μηχανής, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θα τις κρατήσει ή όχι
Οθόνη TFT-LCD 1,6 ίντσας, 80.000 κουκκίδων με ρύθμιση φωτεινότητας.

Διατίθεται με λουρί, καλώδιο USB, καλώδιο Audio / Video, κάρτα μνήμης SD 256 MB.

Η λειτουργία προσωρινής απενεργοποίησης ενεργοποιείται όταν δεν εντοπιστεί μεταβολή της φωτεινότητας για μεγάλο διάστημα και εξοικονο-μεί ενέργεια νωρίτερα από τη λειτουργία Αυτόματης Απενεργοποίησης
Προσφέρει συμβατότητα απευθείας εκτύπωσης μέσω υποστήριξης του PictBridge
Το πολύγλωσσο μενού επιτρέπει την επιλογή Αγγλικών, Γερμανικών, Ι-σπανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ολλανδικών, Σουηδικών, Ιαπωνικών, Απλο-ποιημένων Κινέζικων ή Κορεάτικων για τις ενδείξεις των μενού
Η λειτουργία προσαρμογής χρονικής ζώνης μπορεί να ρυθμιστεί εύ-κολα, κάνοντας την COOLPIX 4100 τον ιδανικό σύντροφο στα ταξίδια

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής: Ψηφιακή μηχανή E4100
Ενεργά pixels: 4,0 εκατομμύρια
CCD: Τύπου 1/2,5 της ίντσας (συνολικά pixels: 4,23 ε-κατομμύρια)
Μεγέθη εικόνας: High (2288 x 1712), Normal (2288 x 1712), Normal (1600 x 1200), PC Screen (1024 x 768), TV Screen (640 x 480)
Φακός: 3x Zoom-Nikkor, 5,8 - 17,4mm [ισοδυναμία στο φορ-μά 35mm (135): 35 - 105mm]. Ψηφιακό zoom: μέχρι 4x
Οθόνη LCD: TFT LCD άμορφου πυριτίου 1,6 ίντσας, 80.000 κουκκίδων, με ρύθμιση φωτεινότητας σε 5 βαθμίδες
Μέσο αποθήκευσης: Εσωτερική μνήμη: περίπου 14,5 ΜΒ, κάρτα μνήμης SD
Βοηθητικός φωτισμός αυτόματης εστίασης: Ενεργοποείται αυτόματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
Τρόποι λήψης: Αυτόματη, Προγράμματα σκηνής με υποβοήθηση κα-δραρίσματος (Πορτραίτο, Νυκτερινό Πορτραίτο, Τοπί-ο, Σπορ), Προγράμματα σκηνής (Ηλιοβασίλεμα, Close up, Μουσείο, Πανοραμική λήψη, Παραλία / Χιόνι, Πυροτεχνήματα, Κόντρα φωτισμός, Πάρτι / Εσωτερικοί χώροι, Αντιγραφή, Αυγή / Δύση και Νυκτερινό τοπίο), προειδοποίηση θαμπώματος, εκτύπωση ημερομηνίας, μετρητής ημερομηνίας, αυτοχρονομέτρης (10 δευτ.), BSS (Επιλογέας Καλύτερης Λήψης)
Τρόποι σύλληψης: Ένα καρέ, συνεχή καρέ, Multi shot 16 (16 καρέ στο 1/16 του μεγέθους), χρωματικές επιλογές (Κανονικό μέγεθος, Ζωηρό χρώμα, Ασπρόμαυρο, Σέπια, Κυανο-τυπία)
Video με ήχο: Μέγεθος TV movie (640) στα 15 fps, μέγεθος Small (320) στα 15 fps, μέγεθος Smaller (160) στα 15 fps
Διάρκεια video: (Εσωτερική μνήμη): μέγεθος TV movie (640): περίπου 26 δευτερόλεπτα, μέγεθος Small (320): περίπου 52 δευτερόλεπτα, μέγεθος Smaller (160): περίπου 211 δευτερόλεπτα
Ενσωματωμένο φλας Speedlight: Εμβέλεια λήψης: περίπου 0,4 � 3,4m (W), περίπου 0,4 �2,0m (T)
Λειτουργίες φλας: Αυτόματη πυροδότηση, ακύρωση πυροδότησης, μείωση του κοκκινίσματος των ματιών με λάμπα LED, συνεχής πυροδότηση, συγχρονισμός χαμηλής ταχύτητας
Διασύνδεση: USB
Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 88 x 65 x 38mm
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr