Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
PANASONIC BLUE-RAY WRITER - BURNER BD-R ΓΙΑ LAPTOP καινούριο! blueray blu-ray
PANASONIC BLUE-RAY WRITER - BURNER BD-R ΓΙΑ LAPTOP καινούριο! blueray blu-ray
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
114,99€
 
Αρχική τιμή:   114,98€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Kipseli
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
06/02/2010 - 14:51
 
 
Έληξε στις:
09/02/2010 - 14:41
 
 
ID:
19764788
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Καινούριο αντιγραφικό BlueRay από την Panasonic σε άριστη τιμή! Αυτή η άριστη συσκευή μπορεί να διαβάσει και να γράψει σε δισκάκια Blueray των 25GB και BlueRay dual layer των 50GB, καθώς και να διαβάσει και να γράψει φυσικά DVD και CD. Η συσκευή είναι τύπου IDE (αυτόν που έχουν τα περισσότερα laptop της αγοράς, δείτε τη 2η φωτογραφία), άριστη και δίνεται με εγγύηση καλής λειτουργίας! Nα τονίσω άλλη μια φορά πως αυτή η συσκευή είναι Blueray Writer, δηλαδή γράφει σε δισκάκια blueray, και όχι Blueray Combo που γράφει dvd και cd αλλά μόνο διαβάζει blueray, όπως έχουν τα περισσότερα laptop της αγοράς. Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα. Αποστολές με courier θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του κόστους των μεταφορικών x2. Αποστολές με αντικαταβολή για αντικείμενα άνω των 150 ευρώ καθώς και για κάθε αντικείμενο άνω των 2 κιλών θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του 1/5ου ή ολόκληρης της αξίας τους. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την επικοινωνία μαζί μου, τη μεταφορά και το κόστος της μεταφοράς, βαραίνουν τον αγοραστή. Χρήστες με αξιολόγηση κάτω από 10 παρακαλούνται να επικοινωνούν μαζί μου εντώς 3 ημερών από τη λήξη της δημοπρασίας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα στα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr