Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Adobe Photoshop ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ -75%
Adobe Photoshop ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ -75%
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
12,05€
 
Αρχική τιμή:   12€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
4€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Τρόπος Αποστολης: *Συνάντηση - Μετρητά *Ταχυδρομείο(Συστημένο) +4.00 EURO - Κατάθεση σε τράπεζα, Paypal *Ταχυδρομείο(Αντικαταβολή) +5.00 EURO - Μόνο σε χ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Αντικαταβολή | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
28/12/2009 - 20:04
 
 
Έληξε στις:
01/01/2010 - 14:25
 
 
ID:
19199040
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
Deals365.gr
 
 
 
Περιγραφή

Adobe Photoshop 7.0 ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ -75%

Εκδότης: Γκιούρδας
ISBN: 9605123533
ΜΟΝΟ 12 ευρώ!
 
To Adobe Photoshop 7.0 Βήμα προς Βήμα ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βι­βλίων που έχει αναπτύξει η εται­ρεία Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρή­στες στην γρήγορη και αποτε­λεσματική εκμάθηση των εφαρ­μογών.
 
Το βιβλίο αυτό σας πα­ρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρεί­τε σε κανένα άλλο εγχειρίδιο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα - άμε­σα διαθέσιμο εκπαιδευτικό υλι­κό για πρακτική εξάσκηση, το οποίο έχουν αναπτύξει στελέχη της Adobe Systems ειδικευμένα στην εκπαίδευση. Το υλικό του βιβλίου έχει δοκιμαστεί και βελ­τιωθεί μέσα στα σεμινάρια εκ­παίδευσης της ίδιας της Adobe. To Adobe Photoshop 7.0 Βήμα προς Βήμα περιέχει δεκαοκτώ μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει όλες τις βασικές λειτουργίες του Photoshop 7 και περιλαμ­βάνει πολλές υποδείξεις και τε­χνικές οι οποίες θα σας βοηθή­σουν να γίνετε αποτελεσματικοί χρήστες του Photoshop στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Η δομή του βιβλίου σας δίνει την δυνατότητα να μάθετε το πρόγραμμα με τον δικό σας ρυθμό, στον χρόνο που μπορεί­τε να διαθέσετε. Μπορείτε να το διαβάσετε από την αρχή μέ­χρι το τέλος, ή να επικεντρωθεί­τε μόνο στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμο­ποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το πρόγραμμα Adobe Photoshop 7.0 για Windows ή Mac OS (το ίδιο το πρόγραμμα δεν περιλαμ­βάνεται στο βιβλίο). Σημείωση: Το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά τα επίσημα εγχειρί­δια, την υποστήριξη, τις ενημε­ρώσεις, ή οποιαδήποτε άλλα πλεονεκτήματα απορρέουν από την ιδιότητά σας σαν χρήστες ενός κατοχυρωμένου αντιγράφου της εφαρμογής Adobe Photoshop 7.0.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr