Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
**polarized sunglasses ΓΙΑ ΨΑΡΑΔΕΣ!!!!FLYING FISHERMAN
**polarized sunglasses ΓΙΑ ΨΑΡΑΔΕΣ!!!!FLYING FISHERMAN
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
17€
 
Αρχική τιμή:   17€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
αρτεμιδα - αττικη
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
με paypal και καταθεση σε τραπεζα δωρεαν τα εξοδα αποστολης
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Αντικαταβολή | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/12/2009 - 21:09
 
 
Έληξε στις:
18/12/2009 - 21:09
 
 
ID:
18992629
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
SMART SHOP

 απο 17€ και οσο παει !!!!!!!

 ΠΟΛΩΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ

ΔΙΑΘΛΑΣΕΙΣ !!!!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΩΤΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ
Οι φακοί polarized μειώνουν την αντανάκλαση από τις ακτινοβολίες του ήλιου δέκα φορές περισσότερο από ότι οι κοινοί φακοί. Το αποτέλεσμα είναι ότι βλέπετε πιο καθαρά και ξεκούραστα.
Διευκολύνουν να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις αποστάσεις όταν βρισκόμαστε στη θάλασσα και μας δίνουν ευκρινέστερη εικόνα.

Φορώντας τα γυαλιά με τους πολωτικούς φακούς (polarize), μπορούμε να δούμε τα ψαριά που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας Φορώντας τα γυαλιά με τους πολωτικούς φακούς (polarize), μπορούμε να δούμε τα ψαριά που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

 


Το φως του ήλιου, αλλά και σχεδόν κάθε άλλη πηγή φωτός εκπέμεπει κύματα φωτός. Σε αυτά τα κύματα το διάνυσμα της Έντασης του Ηλεκτρικού Πεδίου είναι πάντοτε κάθετο στη διεύθυνση διάδοσης. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ενότητα της Συχνότητας της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Όταν στην πορεία του κύματος του φωτός παρεμβάλλεται ένα φίλτρο (polarizer 1), όπως στο σχήμα που ακολουθεί, τότε λέμε ότι το φως πολώνεται σε σχέση με τη διεύθυνση της διάδοσης. Το διάνυσμα της Έντασης του Ηλεκτρικού Πεδίου συνεχίζει να είναι κάθετο στη διεύθυνση διάδοσης του κύματος.

Πριν το φυσικό φως συναντήσει το πρώτο φίλτρο, το διάνυσμα της Έντασης του Ηλεκτρικού Πεδίου είναι ελεύθερο να κινηθεί σε οποιαδήποτε διεύθυνση. Μετά όμως τη συνάντηση του φωτός με το φίλτρο, το διάνυσμα της Έντασης είναι αναγκασμένο να ακολουθεί μια συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς το φίλτρο απορροφά όλες τις δέσμες φωτός που δεν μπορούν να διέλθουν από τη σχισμή του. Όταν το φως συναντήσει και το δευετρο φίλτρο (polarizer 2) μπλοκάρεται.

Το φυσικό φως μπορεί να πολωθεί ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις ανάκλασης, αν και γενικά τα σώματα που ανακλούν το φως δεν μπορούν να θεωρηθούν καλοί πολωτές. Καλοί πολωτές του φωτός μπορούν να θεωρηθούν κάποια διαφανή σώματα, ανάλογα με τις οπτικές τους ιδιότητες φυσικά.

Μία ζεστή ημέρα με το αυτοκίνητο στην άσφαλτο μπορούμε να παρατηρήσουμε την πόλωση του φωτός. Το ανακλώμενο από την άσφαλτο φως εν μέρει πολώνεται με το διάνυσμα της Έντασης του Ηλεκτρικού Πεδίου να είναι παράλληλο στο έδαφος. Αυτό το φως μπορεί να μπλοκαριστεί από πολωτικά φίλτρα κάθετα στη διεύθυνση διάδοσης του διανύσματος, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα.

Οι φακοί των γυαλιών στο σχήμα απορροφούν την ακτινοβολία με το κόκκινο χρώμα. Στην περίπτωση αυτή το διάνυσμα της έντασης είναι κάθετο στους φακούς. Αντίθετα, οι μπλε ακτινοβολίες δεν απορροφόνται, καθώς το διάνυσμα της Έντασης είναι παράλληλο προς τους φακούς.

Σήμερα, μία από τις πιο κοινές χρήσης της πόλωσης του φωτός είναι liquid crystal display (LCD) εφαρμογές, δηλαδή εφαρμογές που βασίζονται στους υγρούς κρυστάλλους. Τέτοιες είναι ρολόγια χειρός κι επιτραπέζια, οθόνες υπολογιστών κ.λπ. Αυτές οι συσκευές βασίζονται στην αλληλεπίδραση κρυσταλλικών μορίων με συγκεκριμένο καμπυλωτό σχήμα με ένα ηλεκτρικό πεδίο και πολωμένου φωτός. Δε θα αναλύσουμε τη λειτουργία των συσκευών αυτών στην παρούσα ενότητα, καθώς αυτή η ανάλυση ξεφεύγει των σκοπών της σελίδας. Η πόλωση του φωτός είναι ένα φαινόμενο που χρησιμοποιείται πολύ και στα μικροσκόπια.

-----------------------------------------------------------------------

Finally a line of  polarized dive sunglasses designed exclusively for the scuba enthusiast!  The lenses offer your eyes virtually 100% UV protection while cutting the glare with their polarized lenses.  Our frames are manufactured with only top quality components to assure our customers of great style and a premium product for a fair price.  Look for the DIVE SHADES® logo on our hang tags in order to be sure that you are getting the original DIVE SHADES® sunglasses!

 

 

LET THE WORLD KNOW THAT YOU ARE A SCUBA DIVER!

All DIVE SHADES® sunglasses utilize polarized lenses and are the ORIGINAL DIVE FLAG SUNGLASS!

 SSR LENSES

For the second year, the entire DIVE SHADES® product line will utilize the SSR LENS technology.  After 5 years of research and development we are proud to introduce the SSR (super scratch resistant) lens.  These lenses were introduced at DEMA in 2006 and  phased into the product line at that time.  The features of this lens are as follows:

1. Double coated for maximum scratch resistance.  This new polymer approaches the scratch resistance previously only found  in  polycarbonate lenses. 

2. Maximum UVA and UVB protection

3. Improved glare cutting polarization

4. Improved impact resistance and visual clarity.                 

AcuTint™Polarized SunLens System eliminates glare

Precision ground, optically flawless, opthalmic glass

High scratch resistance and shatter resistant

100% UVA and UVB protection

Hard case and cleaning cloth included

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr