Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΗΧΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΙΣΧΥΣ! ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ!
ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΗΧΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΙΣΧΥΣ! ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
18€
 
Αρχική τιμή:   17,99€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Attica
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
παραλαβή από το κατάστημα 0€, ACS από 5€ ανάλογα την περιοχή, αντικαταβολή ACS κατόπιν συννενόησης, αντικαταβολή ΕΛΤΑ 6,50€.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Παραλαβή από Κατάστημα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
30/11/2009 - 17:23
 
 
Έληξε στις:
01/12/2009 - 15:22
 
 
ID:
18967510
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ - ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ

*** ΚΑΙ ΓΙΑ Ι.Χ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ***

***ΟΥΤΕ 2... ΟΥΤΕ 3...ΟΥΤΕ 4 ΤΟΝΟΙ***

***ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ
ΜΕ 6 ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝΩΝ  - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ****

ΣΕΙΡΗΝΑ 6 ΤΟΝΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ME EYΚΟΛΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝΩΝ - ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!

 

Βρήκαμε πάλι το καλύτερο προιόν για εσάς και σας το προσφέρουμε. Ξεχάστε μια για πάντα παλιότερων τύπων σειρήνες χαμηλής δυναμικότητας. Ψάξαμε αρκετά και με μιά σειρήνα 6 τόνων βρήκαμε την κατάλληλη από τον συνεργάτη μας στι Γερμανία.Θα ξεχωρίζετε στο δρόμο έχωντας 6 επιλογές σειρήνας!!! Οσο πιο πολλές επιλογές έχετε τοσο καλύτερα δεν είναι???  

Είναι βεβαίως σφραγισμένη στην συσκευασία της, η τοποθέτησή της είναι παιδικά εύκολη, μπορούμε να την συνδέσουμε ακόμα και σε σκάφος σε 12 V μπατραρία και μέσα στο πέλαγος να κάνουμε το εφέ μας, είτε με την μορφή ήχου σειρήνας περιπολικού είτε με άλλο ήχο!

 

*** Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ***

H απόδοση αυτής της σειρήνας είναι πολύ μεγάλη και για αυτό θα σας παρακαλέσω να μην την ενεργοποιήσετε σε αυτοκίνητο μεσα στην καμπίνα με κλειστά παράθυρα. Για δείτε...αυτή η γάτα πως έλαβε τα...μέτρα της !!

από  17,99 € χωρίς επιθυμητή τιμή

 

Αντικαταβολές ΕΛΤΑ θα γίνονται μόνο σε χρήστες με τουλάχιστον 5 θετικές αξιολογήσεις . Σε χρήστες με λιγότερες αξιολογήσεις ή με αξιολογήσεις μη παραλαβής δεμάτων στο παρελθόν θα χρειατσεί κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό σε Εθνική ή Εurobank των ταχυδρομικών εξόδων μπροστά + του ΦΠΑ για την απόδειξη που θα κοπεί και το υπόλοιπο μπορεί να εξοφληθεί κατά την παραλαβή από τα ΕΛΤΑ 

Παρακαλάμε θερμά οι πλειοδότες να επικοινωνούμε μέσω εμαίλ εντός (5) εργάσιμων ημερών μαζί μας, ώστε ταχύτατα να ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες μας.Ετσι και τα προιόντα θα παραδίδονται ταχύτατα και σε εμάς δεν θα συσσωρεύονται εκκρεμότητες.Επίσης θα παρακαλέσουμε εάν αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια δημοπρασια να μην αφήνετε προσφορά γιατί σε περίπτωση μη επικοινωνίας ή ολοκλήρωσης μιας δημοπρασίας θα γίνεται ΑΡΝΗΤΙΚΗ  Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ όπως προβλέπει το εμάρκετ για επαναπίστωση της προμήθειας που χρεωθήκαμε

Κείμενα και φωτογραφίες της Savel-Trade AEE  δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε δημοπρασίες χωρίς την έγκρισή μας

Aν δεν συμφωενείτε με τους όρους αυτούς παρακαλώ μην κάνετε προφορές. Από την στιγμή που γίνει η προσφορά αυτομάτως δέχεστε και τους όρους ειδικά αυτόν περι αποστολών ΕΛΤΑ. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ταλαιπωρήσουμε κανέναν, αλλά δεν μπορούμε να δεχόμαστε συνέχεια αζήτητα δέματα πίσω και να χρεωνόμαστε τόσο τα έξοδα αποστολής όσο και του Φ.Π.Α. που αποδίδουμε στο ελληνικό Δημόσιο.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr