Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
HP Photosmart C4680 Πολυμηχανημα
HP Photosmart C4680 Πολυμηχανημα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
59€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   8   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
athhna - attikis
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
27/11/2009 - 17:16
 
 
Έληξε στις:
01/12/2009 - 17:16
 
 
ID:
18947543
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

HP Photosmart C4680 All-in-One - Πολυμηχάνημα ( printer / copier / scanner ) ( colour )


Ο εκτυπωτής HP Photosmart C4680 All-in-One έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν να μπορούν να εκτυπώνουν τα πάντα, από φωτογραφίες ποιότητας εργαστηρίου έως καθημερινά έγγραφα – και να πραγματοποιούν σάρωση και αντιγραφή – από μία συμπαγή και εύχρηστη συσκευή.

Εξασφαλίστε φωτογραφίες ποιότητας εργαστηρίου και εξαιρετικά καθημερινά έγγραφα – με εύκολη εκτύπωση χωρίς προβλήματα.
Εξασφαλίστε εξαιρετικά αποτελέσματα, ό,τι κι αν εκτυπώνετε – φωτογραφίες ποιότητας εργαστηρίου, ευκρινή καθημερινά έγγραφα και ολόκληρες σελίδες web – με αυτή την εύχρηστη συσκευή all-in-one. Απολαύστε εκτύπωση χωρίς λάθη με το HP Photo Print Gadget – απλώς μεταφέρετε και αποθέστε φωτογραφίες στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας. Εξασφαλίστε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε από τις σελίδες web, με το HP Smart Web Printing. Κάντε περισσότερα, ευκολότερα, με την ελευθερία εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής από μία συμπαγή συσκευή.


Ελέγξτε το κόστος – και εξοικονομήστε ενέργεια – με προσιτή, αποδοτική εκτύπωση.
Απολαύστε αποτελεσματική, αξιόπιστη εκτύπωση με αυθεντικές μελάνες HP, σχεδιασμένες να συνεργάζονται με αυτόν τον εκτυπωτή. Εκτυπώστε 3 φορές περισσότερες ασπρόμαυρες και 2,5 φορές περισσότερες έγχρωμες σελίδες με τα προαιρετικά δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας. Διατηρήστε τον έλεγχο του ενεργειακού κόστους – και παράλληλα μειώστε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον – με αυτή τη συσκευή all-in-one με πιστοποίηση ENERGY STAR. Εξοικονομήστε χαρτί και χρήματα με την επιλογή εξοικονόμησης χαρτιού για εκτύπωση πολλαπλών σελίδων και στις δύο πλευρές ενός φύλλου χαρτιού.

Απολαύστε μια απλή εμπειρία TouchSmart – εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση με το πάτημα ενός κουμπιού.
Χρησιμοποιήστε την έγχρωμη οθόνη με πλαίσιο HP TouchSmart για προβολή, επιλογή και εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή. Τοποθετήστε μια κάρτα μνήμης, ακολουθώντας τα έξυπνα μενού, και εξασφαλίστε εξαιρετικά αποτελέσματα με βελτιστοποιημένο φωτισμό και χρώμα. Δημιουργήστε γρήγορα έγχρωμα αντίγραφα ή επανεκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας τις συμβουλές και την καθοδήγηση στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο TouchSmart για τη διαχείριση της σάρωσης και μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε ψηφιακές εικόνες υψηλής ποιότητας για άνετο διαμοιρασμό ή μετατρέψτε σημαντικά έγγραφα για ψηφιακή αρχειοθέτηση.

                         ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr