Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
samsung E200 eco green σφραγισμένο στο κουτί του, απόδειξη, εγγύηση
samsung E200 eco green σφραγισμένο στο κουτί του, απόδειξη, εγγύηση
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
59,99€
 
Αρχική τιμή:   59,98€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Kipseli
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
26/11/2009 - 11:44
 
 
Έληξε στις:
27/11/2009 - 14:51
 
 
ID:
18937532
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Samsung E200 Eco Green, από βιοδιασπόμενο πλαστικό, αυτό το τηλέφωνο είναι κάτι παραπάνω από μια οικολογική συσκευή, είναι μια άριστη ολοκληρωμένη τηλεφωνική multimedia συσκευή γενικής χρήσης με ΛΕΠΤΟ σχεδιασμό, δέχεται εξωτερικές μνήμες τύπου MICROSD, έχει δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, λήψη και αναπαραγωγή ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφιών με την ενσωματομένη κάμερα 1.3mp, καθώς και ειδική ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ από τη Samsung. Δίνεται ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ. Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα. Αποστολές με courier θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του κόστους της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την επικοινωνία μαζί μου, τη μεταφορά και το κόστος της μεταφοράς, βαραίνουν τον αγοραστή. Χρήστες με αξιολόγηση κάτω από 10 παρακαλούνται να επικοινωνούν μαζί μου εντώς 3 ημερών από τη λήξη της δημοπρασίας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα στα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα κάτω από τη περιγραφή (πρέπει να έχετε κάνει login)
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr