Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
1€ Ανιραντάρ XRS 9945 Cobra - Μοντέλο 2009!!!
1€ Ανιραντάρ XRS 9945 Cobra - Μοντέλο 2009!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
135€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   11   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Aθήνα - Aθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Στέλνουμε με ΕΛΤΑ αντικαταβολή και τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,5 ευρώ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Paypal | Αντικαταβολή | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
18/11/2009 - 20:40
 
 
Έληξε στις:
25/11/2009 - 20:40
 
 
ID:
18879373
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Μόνο στο emarket θα βρείτε μοναδικές προσφορές των προϊόντων μας: προσφορές σε αντιραντάρ (συσκευές ανίχνευσης ραντάρ), κάμερες κ.α. της εταιρίας gadgethouse.net

 
Καινούργιο στο κουτί του, δωρεάν αποστολή, μόνο έξοδα αντικαταβολής 3,5 Ευρώ!!!! Μοντέλο τελευταίας τεχνολογίας.

Η χρήση ανιχνευτών ραντάρ στην Ελλάδα είναι ΝΟΜΙΜΗ. Για περισσότερες πληροφορίες για την νομιμότητα μπορείτε να δείτε εδώ. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παράσχουμε τα απαραίτητα έγγραφα.
Το συγκεκριμένο μοντέλο radar της Cobra είναι τελευταίας γενιάς σχεδιασμένο το 2009 σε αντίθεση με άλλα μοντέλα όπως το XRS 9940 (το προηγούμενο μοντέλο) που σχεδιάστηκε το 2008 ή το XRS 9930 σχεδιασμένο το 2008.

Είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η Cobra σε radar detectors, ανιχνεύοντας 15 μπάντες.

Εγγυήση: 3 χρόνων

 

Ο ανιχνευτής ραντάρ Cobra XRS 9945 προσφέρει απόλυτη προστασία και σιγουριά με την Xtreme Range Superheterodyne τεχνολογία. Ανινχεύει όλες τις 15 ρανταρ / laser ζώνες (bands) με μεγάλη ταχύτητα. Το μοντέλο προσφέρει επιπλέον εμβέλεια ανίχνευσης και την πιο έγκυρη και έγκαιρη προειδοποίηση για POP πιστόλια ελέγχου ταχύτητας. Παρέχει βελτιωμένη απεικόνιση δεδομένων στην οθόνη με εύκολη στην ανάγνωση απεικόνιση με πλήρες vivid χρώματα. Επίσης επιτρέπει στον χρήση να επιλέξει τους συνδυασμούς χρωμάτων.Περιλαμβάνει 8 σημείων ηλεκτρονική πυξίδα, φωνητική ειδοποίηση, ένδειξη μπαταρίας αυτοκινήτου και πολλά ακόμη.
Ανήκει στην σειρά XRS και το 9945 είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξειαυτή η σειρά, η οποία είναι η υψειλών επιδόσεων σειρά της Cobra σχεδιασμένη για τους Ευρωπαΐκούς και Ελληνικούς δρόμους, ικανό να ανιχνεύσει σταθερά ρανταρ και κάμερες στους δρόμους καθώς και μπλόκα με πιστόλια.

7 Συστήματα ρανταρ (προηγούμεν μοντέλα
ανιχνεύουν 6 και λιγότερα)
6 Συστήματα Laser (προηγούμεν μοντέλα
ανιχνεύουν 4 και λιγότερα)
2 Συστήματα Ασφαλείας
X Band Radar LTI 20-20TM Laser** Safety Alert® System
K Band Radar Ultra LyteTM Laser** Strobe Alert® System
Ka Superwide Radar ProLaser**
Ku Band Radar* ProLaser III**
VG-2 Rader Detector-Detector Stalker LIDAR (νέο)

Spectre Rader Detector-Detector Speedlaser (νέο)

Spectre IV+ (νέο)
   

** Ανίχνευση 360 μοιρών

Με βάρος μόλις 183gr και πολύ μικρό μέγεθος 13,1 x 7,9 x 3,3 εκατοστά το κάνει ιδανικό για χρήση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και φορητό.

Αναλυτικά κάποια από τα χαρακτηριστικά του (υπάρχουν δυνατότητες οι οποίες δεν αναφέρονται στην παρακάτω λίστα):

Χαρακτηριστικό Πλεονεκτήματα
SpectreI Undetectable Τα αντιραντάρ είναι μη ανιχνεύσιμα από το Spectre 1 το οποίο είναι συστήμα ανίχνευσης ραντάρ και θα σας προειδοποιήσει όταν ένα τέτοιο σύστημα είναι σε λειτουργία κοντά στο όχημα σας. Κατά την διάρκεια ανίχνευση σημάτων Spectre 1, το ραντάρ θα συνεχίσει να ανιχνεύει άλλα σήματα.
15-Band™ Detection Detects 7 radar, 6 laser and 2 safety signals. Radar signals include X Band, K Band, Ka Superwide, Ku Band, VG-2, Spectre I and Spectre IV+. Laser signals include LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speedlaser. Safety signals include Safety Alert® and Strobe Alert®.
Spectre Alert™ I/IV+ Παρέχει πλήρη προστασία από το σύστημα Spectre I/IV+ το οποίο είναι ανιχνευτής αντιραντάρ.
IntelliMute® Pro Αναλόγως με την ταχύτητα προσαρμόζεται. Σε περίπτωση χαμηλής ταχύτητας του οχήματος δεν θα δώσει λανθασμένη προειδοποιήση.
System Ready Prompt Ειδοποιεί τον χρήστη ότι ο ανιχνευτής ραντάρ ότι έχει επιτυχώς εκτελέση το τεστ αυτοελέγχου και είναι έτοιμος προς χρήση.
VG-2 Undetectable Παρέχει πλήρη προστασία από VG-2 ανιχνευτές ραντάρ.
S-XRS™ Maximum Performance Technology Νέα και βελτιωμένη Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS™) τεχνολογία ανίχνευσης, με την πολύ γρήγορη και σταθεροποιήση της αχνίνσευσης χάρη σε σύγχρονα κυκλώματα, παρέχει μέγιστη ακτίνα ανίχνευσης με το πιο εξελιγμένο σύστημα προηδοποιήσης και ακόμη πιο γρήγορη ανίχνεύση των πιστολιών της τροχαίας.
Full Color ExtremeBright DataGrafix™ Display Παρέχει βελτιωμένη απεικόνιση δεδομένων στην οθόνη με εύκολη στην ανάγνωση απεικόνιση με πλήρες vivid χρώματα. Επίσης επιτρέπει στον χρήση να επιλέξει τους συνδυασμούς χρωμάτων.
POP Mode Radar Gun Detection Ανιχνεύει τα τελευταία πιστόλια της τροχαίας με άμεση προειδοποιήση.
Ku Band Detection Ανιχνεύει τα πιστόλια και ραντάρ που χρησιμοποιούν την Ku Band, είναι κάτι που χρησιμοποείται στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
LaserEye® Παρέχει ανίχνευση 360 μοιρών για τα σήμτατα laser ρανταρ.
Voice Alert™ Η προειδοποιήση μπορεί να γίνει και φωνητικά.
Strobe Alert® Προειδοποιεί τον οδηγό για την παρουσία ή / και τον ερχομό οχημάτων άμεσης ανάγκης. Αυτό το σύστημα είναι μια αποκλειστικότητα της Cobra.
Safety Alert® Προειδοποιεί τον οδηγό για την παρουσία ή / και τον ερχομό οχημάτων άμεσης ανάγκης. Αυτό το σύστημα είναι μια αποκλειστικότητα της Cobra.
Auto Mute Αυτόματα σβήνει την ηχητική προειδοποιήση για οδηγική ευκολία.
Digital Signal Strength Meter Παρέχει στον χρήστη πληροφορίες για την απόσταση του ραντάρ από το όχημα με σκάλα 5 βαθμών.
SmartPower™ Κλείνει αυτόματα το ραντάρ όταν η μηχανή είναι κλειστεί.
City/Highway Modes Επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ τρόπου μετακίνησης: πόλης και Εθνικής οδού.
8-Point Electronic Compass Ηλεκτρονική πυξίδα 8 σημείων που δείχνει την κατεύθυνση του οχήματος.

 

Προσοχή: Σε αγορές αντιραντάρ να αγοράζετε σύγχρονο μοντέλο και όχι παλαιότερα μοντέλα, μπορεί να είναι καινούργια στην συσκευασία τους, αλλά είναι παλαιότερης τεχνολογίας.

Μόνο στο emarket θα βρείτε μοναδικές προσφορές των προϊόντων μας: προσφορές σε αντιραντάρ (συσκευές ανίχνευσης ραντάρ), κάμερες κ.α. της εταιρίας gadgethouse.net

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr