Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NINTENDO WII CONSOLE WHITE ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ
NINTENDO WII CONSOLE WHITE ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
160€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   16   (Δείτε το ιστορικό)
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Paypal | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
25/10/2009 - 20:49
 
 
Έληξε στις:
09/11/2009 - 20:49
 
 
ID:
18570442
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
NINTENDO WII CONSOLE WHITE + WII SPORTS BUNDLE

ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΝΤΕΝΔΟ.

 

Η επαναστατική κονσόλα της Nintendo θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζατε τα παιχνίδια σας μέχρι τώρα. Το Wii σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε ''μέσα'' στο παιχνίδι και να βιώσετε την ένταση και το πάθος του παιχνιδιού. Σας ανοίγει καινούργιους κόσμους διασκέδασης, δίνοντάς σας την δυνατότητα να τους απολαύσετε το ίδιο έντονα και ευχάριστα με τους συμπαίκτες σας όσο και ατομικά. Η εμπειρία στις παιχνιδομηχανές και η ηλικία δεν έχουν καμία σημασία, καθώς μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να χειριστούν εύκολα και άνετα αυτή την κονσόλα και να μάθουν ή να θυμηθούν καινούργια και κλασσικά παιχνίδια.

 

 • Έλεγχος: Το Wii προσφέρει επαναστατικό χειρισμό, χρησιμοποιώντας φυσικές κινήσεις του χειριστηρίου, το οποίο μοιάζει με ένα τυπικό τηλεχειριστήριο τηλεοράσεως. Μέχρι και τέσσερα χειριστήρια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο Wii, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Το σήμα του Bluetooth φτάνει και τα 10 μέτρα. Τόσο το Wii remote, όσο και το Nunchuk, περιλαμβάνουν αισθητήρες κινήσεως στους 3 άξονες του χώρου. Το Wii Remote επιπλέον, περιλαμβάνει ένα ηχείο, δυνατότητες δόνησης καθώς και μια θύρα επέκτασης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δείκτης πάνω στην τηλεόραση μέσα σε απόσταση πέντε μέτρων. Το Wiiremote έχει ένα διακόπτη on/off της κονσόλας, σταυρό κατεύθυνσης, κουμπιά Α, Β, -, + και Ηome, ενώ το Nunchuk έχει αναλογικό μοχλό και κουμπιά C και Z.
 • Εμφάνιση: Το Wii έχει μοντέρνα σχεδίαση που αποτελεί καλαίσθητη προσθήκη δίπλα σε οποιαδήποτε τηλεόραση. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.
 • Οπτικός δίσκος: Το self-loading drive του Wii δέχεται τόσο single όσο double-layered οπτικούς δίσκους 12 εκατοστών και επιπλέον όλα τα παιχνίδια του GameCube που είναι αποθηκευμένα σε δίσκους 8 εκατοστών.
 • Επικοινωνία: Το Wii μπορεί να μένει συνδεδεμένο ασύρματα στο Internet, ακόμη και όταν είναι κλειστό. Αυτή η υπηρεσία με την ονομασία ''WiiConnect24'', μπορεί να φέρνει στους παίκτες νέες εκπλήξεις ή αναβαθμίσεις στα παιχνίδια τους, ακόμη και όταν αυτοί δεν παίζουν. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi IEEE802.11b/g, ή έναν USB 2.0 LAN adaptor. Το Wii τέλος, μπορεί να επικοινωνήσει ασύρματα και με το DS.
 • Virtual Console: Οι κάτοχοι του Wii θα έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος retro παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν στο Nintendo 64, στο Super Nintendo Entertainment System (SNES) και ακόμη παλιότερα στο Nintendo Entertainment System (NES). Πέρα από τις πλατφόρμες της Nintendo, θα υπάρχουν παιχνίδια και από το Sega Mega Drive και το TurboGrafx, μια κονσόλα που αναπτύχθηκε από την Hudson και την NEC. Οι δυνατότητες όμως του Wii δεν σταματούν εδώ, καθώς θα μπορούν να διατίθενται και νέα απλά παιχνίδια εταιριών των οποίων το budget είναι χαμηλό για να τα κυκλοφορήσουν με τους συμβατικούς τρόπους διανομής.
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά - Γενικά: To Wii έχει 512ΜΒ εσωτερική μνήμη η οποία χρησιμοποιείται σαν σκληρός δίσκος, δύο θύρες USB για την σύνδεση περιφερειακών, καθώς επίσης και ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης με Wi-Fi. Μια θύρα που δέχεται κάρτες μνήμης SD, δίνει δυνατότητα επέκτασης της εσωτερικής μνήμης του συστήματος. Η σχεδίαση του Wii έχει γίνει με προηγμένη τεχνολογία, ώστε να καταναλώνει την λιγότερη δυνατή ηλεκτρική ενέργεια, να έχει το μικρότερο δυνατό μέγεθος και να είναι δυνατή η σύνδεση της κονσόλας στο internet όλο το εικοσιτετράωρο με το WiiConnect24.
 • CPU και Γραφικά: Ο κεντρικός επεξεργαστής του Wii ανήκει στην οικογένεια των PowerPC CPU και έχει την κωδική ονομασία Broadway. Είναι κατασκευασμένος με την τεχνολογία 90 nm SOI CMOS από την IBM και αναπτύχθηκε από κοινού με την Nintendo. Ο επεξεργαστής γραφικών του Wii έχει κατασκευαστεί από την ATI.
 • Αλλα χαρακτηριστικά: To Wii έχει τέσσερις θύρες που δέχονται τα κλασικά χειριστήρια του Nintendo GameCube. Επιπλέον έχει δύο θύρες για τις κάρτες μνήμης του GameCube. Στο πίσω μέρος της κονσόλας, βρίσκεται η θύρα εξόδου AV, η οποία δίνει την δυνατότητα σύνδεσης του Wii με τηλεοράσεις, μέσω καλωδίων Component, Composite ή S-video.
 • Περιεχόμενα Συσκευασίας: Wii Console, Wii Remote, Nunchuck, Wii Console Stand, Wii Stand Plate, Wii AC Adapter, Sensor Bar, Sensor Bar Stand, Adhesive tape (για το sensor bar), Wii AV cable, Wii Remote Strap, AA Batteries, Euro connector Plug, Μαζί και το παιχνίδι με την συλλογή αθλημάτων: Wii Sports.

   

 •  
  ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
  Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr