Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
6,9€
 
Αρχική τιμή:   6,9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Τρίπολη - Αρκαδίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
2,30€ BUSINESS EXPRESS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 10:30 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή 3,90€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
27/09/2009 - 21:08
 
 
Έληξε στις:
12/10/2009 - 21:08
 
 
ID:
18184579
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Το παιχνίδι αρχίζει με τον Solid Snake να πρέπει να επιβιβαστεί μυστικά σε ένα Tanker όπου υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα του κρύβεται ένα νέο metal gear. Όμώς αυτή είναι μόνο η αρχή για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν με τεράστιες ανατροπές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και ένα φινάλε που είναι ακόμα θέμα συζητήσεων.
 
Τα γραφικά του παιχνιδιού αν και το παιχνίδι βγήκε στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του PS2 αποτέλεσαν το μέτρο σύγκρισης στο τι μπορούσε να πετύχει και τι όχι η κονσόλα σε αυτόν τον τομέα. Όλοι οι χαρακτήρες είναι φανταστικά σχεδιασμένοι και στις σκηνές του παιχνιδιού, ανάμεσα στην δράση, θα νομίζετε ότι παρακολουθείτε ταινία!
 
Το gameplay είναι αυτό που θα σας καθηλώσει. Ο χειρισμός είναι απίστευτα λειτουργικός και ειδικά όσοι είχαν παίξει το πρώτο παιχνίδι στο PS1 δεν θα δυσκολευτούν πολύ για να τους μάθουν. Το παιχνίδι φέρνει νέα χαρακτηριστικά, που δεν υπήρχαν πριν, όπως το να μπορείτε να πυροβολείτε σε πρώτο πρόσωπο, να πετάτε χειροβομβίδες και να πυροβολείτε ενώ είστε στην γωνία ενός τοίχου, να κρύβετε τους στρατιώτες που σκοτώσατε για να μην ανακαλυφθούν και όπλα που ναρκώνουν αντί να σκοτώνουν.
 
Οι μάχες με τα διάφορα bosses του παιχνιδιού είναι πλούσιες σε δράση και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Όταν τελειώσετε το παιχνίδι θα λάβετε έναν τίτλο ανάλογα το πόσους στρατιώτες σκοτώσατε, τα πόσα bosses σκοτώσατε (μπορείτε να ναρκώσετε και τα bosses), το πόση ώρα κάνατε για να τερματίσετε το παιχνίδι, το πόσες φορές προκαλέσατε τον συναγερμό και άλλα στατιστικά. Ο ανώτερος τίτλος είναι αυτός του Big Boss που θα τον λάβετε αν τερματίσετε το παιχνίδι στην υψηλότερη δυσκολία, χωρίς να σκοτώσετε κανέναν, χωρίς να σας ανακαλύψουν ποτέ και σε χρόνο κάτω από 2 ώρες.
 
Αν έχετε PS2 δεν υπάρχει λόγος να μην έχετε το Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr