Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΜΕ HXO ΚΑΙ LED! ASTRA, HOTBIRD KTΛ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ!
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΜΕ HXO ΚΑΙ LED! ASTRA, HOTBIRD KTΛ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
16€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΕΛΤΑ αντικαταβολή 5,50 €
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
14/09/2009 - 02:57
 
 
Έληξε στις:
16/09/2009 - 17:23
 
 
ID:
17983034
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

SATELLITE FINDER / ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ

Εντοπισμός δορυφορικού σήματος και ρύθμιση του πιάτου σας, εύκολα χωρίς τεχνικούς και επιπλέον έξοδα. Παίρνει ρεύμα από το σύστημα - δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία

M A D E IN G E R M A N Y

έως 2150 Mhz!!!!

To Satellite-Finder θα γίνει σίγουρα το δεξί σας χέρι στην εύκολη και διασκεδαστική ανίχνευση των δορυφόρων. Κερδίζετε πολύ χρόνο γιατί όλα γίνονται γρήγορα και γλιτώνετε πολλά νεύρα γιατί τα Led του δείκτη και η ακουστική ένδειξη σας βοηθούν  πολύ στην τέλεια ρύθμιση του συστήματος!!! Ακόμα και μετά από μια κακοκαιρία να πέσει το σήμα θα το κεντράρετε γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς την βοήθεια τεχνικού.

Γιατί χρειαζόμαστε έναν καλό αισθητήρα?

Εικόνα π.χ. στον Hotbird έχουμε και με 50% σήμα....αλλά γιατί να μην ρυθμίσουμε το LNB μας να πιάσουμε 70-80 και 90% σήμα ώστε και όταν έξω βρέχει...να έχουμε σταθερό σήμα και άριστο ήχο χωρίς διακοπές!

Τα χαρακτηριστικά του:

SATELLITE FINDER

Για ψηφιακά και αναλογικά συστήματα

Frequency 950 - 2150 Mhz

μαζί με το καλώδιο - στο κουτάκι του

XΩΡΙΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΙΜΗ από 15 ευρώ μόνο!!!!

Συνδέστε το μεταξύ LNB και RECEIVER και αυτό ήταν. Υπάρχουν και οδηγίες στο κουτάκι ( οδηγίες στα ελληνικά, γερμανικά, αγγλικά ) , οπότε είναι μια αγορά σε πολύ χαμηλή τιμή και η οποία θα σας αφήσει 100% ικανοποιημένους!!!

 

 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr