Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ TEΛΟΣ!!!
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ TEΛΟΣ!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
6€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   0
Πωληθέντα:   1 (Δείτε το ιστορικό)
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
3,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ για όσα τεμάχια θέλετε
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
02/09/2009 - 03:44
 
 
Έληξε στις:
03/09/2009 - 14:55
 
 
ID:
17808668
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ !

SAFE - GUARD

IAΠΩΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΕ ΤΙΜΗ ΛΙΩΜΑ- ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ SAFEGUARD!!!!

AΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 6 ΕΥΡΩ...να προστατευτείτε!

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ- ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ-ΚΟΛΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΠΑΝΩ-ΤΕΛΟΣ!

Αυτή η ασπίδα ακτινοβολίας αποτελείται από τα πρόσθετα κεραμικά και αγώγιμα υλικά για να απορροφήσει και να αποβάλει τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Μπορεί να απορροφήσει μέχρι 99% της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εισάγεται στο μη προστατευμένο μαλακό ιστό του εσωτερικού αυτιού, χωρίς επιρροή της ποιότητας της τηλεφωνικής μετάδοσης.

Εμποδίζει μέχρι 99% της ακτινοβολίας από την είσοδο του εσωτερικού αυτιού. Συνδέει στα δευτερόλεπτα. Καμία πρόσθετη εγκατάσταση δεν απαιτείται. Μαλακό μαξιλάρι άνεσης. Δεν έχει επιπτώσεις στην υποδοχή. Τα κυψελοειδή τηλέφωνα παράγουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που διαβιβάζονται άμεσα από το αυτί μας στον εγκέφαλο. Η συχνή χρήση κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένης χρονικής περιόδου μπορεί να είναι επικίνδυνη στην υγεία κάποιου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ DISPLEX ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr