Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Καινούριο Ελληνικό Original Iphone 3G 16GB!
Καινούριο Ελληνικό Original Iphone 3G 16GB!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
349,99€
 
Αρχική τιμή:   349,98€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Kipseli
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
27/07/2009 - 13:53
 
 
Έληξε στις:
27/07/2009 - 17:13
 
 
ID:
17307467
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Μια καινούρια συσκευή Iphone 3G 16gb, σε μαύρο χρώμα, μαζί με το κουτάκι του, βιβλιαράκι, φορτιστή, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, ακουστικά, και το μεταλικό εξάρτημα που βγάζει την κάρτα sim. Σε άριστη κατάσταση προφανώς αφού έχει απλά δοκιμαστεί, με εγγύηση καλής λειτουργίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα. Αποστολές με courier θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του κόστους των μεταφορικών x2. Αποστολές με αντικαταβολή για αντικείμενα άνω των 150 ευρώ καθώς και για κάθε αντικείμενο άνω των 2 κιλών θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του 1/5ου ή ολόκληρης της αξίας τους. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την επικοινωνία μαζί μου, τη μεταφορά και το κόστος της μεταφοράς, βαραίνουν τον αγοραστή. Χρήστες με αξιολόγηση κάτω από 10 παρακαλούνται να επικοινωνούν μαζί μου εντώς 3 ημερών από τη λήξη της δημοπρασίας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα στα στοιχεία που εμφανίζονται κάτω από τη περιγραφή (πρέπει να έχετε κάνει login για να τα δείτε)
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr