Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
HUGO BOSS ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ 35/32 ΜΟΝΤΑΝΑ!
HUGO BOSS ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ 35/32 ΜΟΝΤΑΝΑ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
20€
 
Αρχική τιμή:   14,99€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
5 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
26/07/2009 - 05:12
 
 
Έληξε στις:
26/07/2009 - 22:06
 
 
ID:
17291595
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Γνήσιο Hugo Boss παντελόνι (μοντέλο Montana)  καλοκαιρινό μεγέθους 35/32 ελάχιστα φορεμένο σε κατάσταση όπως στις φωτο που είναι από το προιόν και όχι ενδεικτικές. Η τιμή του η κανονική ήταν στα 70€ απλά...δεν μου κάνει πια.

Το παντελόνι είναι βέβαια γνήσιο, αγοράστηκε από Γερμανία.

Παρακάτω οι φωτο από το παντελόνι και γιατί πάντα θέλω να περιγράφω τα προιόντα όσο γίνεται καλύτερα η τελευταία φωτο κάτω δείχνει μια μικρή (που στο φόρεμα δεν φαίνεται) γραμμή ούτε 1cm μεγάθους αλλά οφείλω να το αναφέρω. Η τιμή του είναι από 15€ αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχουν υποψίες μη γνησιότητας.  Απλά όπως εγραψα δεν μου κάνει.

 

***ΤΙΜΗ : από 14,99 € ***

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

 

 

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr