Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ubiquio 401 Pocket PC - τηλέφωνο - κάμερα με TV - FM - WIFI!!
Ubiquio 401 Pocket PC - τηλέφωνο - κάμερα με TV - FM - WIFI!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
134,99€
 
Αρχική τιμή:   134,98€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Kipseli
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα | Μετρητά | Παραλαβή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
25/07/2009 - 12:43
 
 
Έληξε στις:
27/07/2009 - 22:20
 
 
ID:
17278951
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Μια συσκευή που δεν μιάζει με καμία, Pocket PC Ubiquio 401, είναι κινητό τηλέφωνο slider, υπολογιστής παλάμης με Windows Mobile λειτουργικό οθόνη αφής και 416mhz επεξεργαστή, έχει κάμερα 2.1mp με δυνατότητα λήψης σε Macro, διαθέτει Bluetooth και Wifi καθώς και ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ! Σε μέτρια εμφανησιακή αλλά άριστη λειτουργική κατάσταση, δίνεται με το κουτάκι, τον φορτιστή, το CD, τα ακουστικά του, πενάκι, μπαταρία, και όλα αυτά με ελάχιστα λεφτά παραπάνω απ'όσο κοστίζει ένα κινέζικο κινητό με τηλεόραση! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ! Δείτε τις υπόλοιπες δημοπρασίες μου εδώ : http://www.emarket.gr/active_auctions.php?user_id=52063 . Η πιο συνηθισμένη μέθοδο αποστολής είναι αντικαταβολή μέσω Ελτα. Αποστολές με courier θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του κόστους των μεταφορικών x2. Αποστολές με αντικαταβολή για αντικείμενα άνω των 150 ευρώ καθώς και για κάθε αντικείμενο άνω των 2 κιλών θα γίνονται μόνο έπειτα από προκαταβολή του 1/5ου ή ολόκληρης της αξίας τους. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την επικοινωνία μαζί μου, τη μεταφορά και το κόστος της μεταφοράς, βαραίνουν τον αγοραστή. Χρήστες με αξιολόγηση κάτω από 10 παρακαλούνται να επικοινωνούν μαζί μου εντώς 3 ημερών από τη λήξη της δημοπρασίας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα στα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα. Ερωτήσεις & Απαντήσεις:
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr