Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΔΡΟΣΕΙΣΤΕΙΤΕ....ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ!
ΔΡΟΣΕΙΣΤΕΙΤΕ....ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
4€
 
Αρχική τιμή:   4€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
4,50 € αντικαταβολή ΕΛΤΑ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
21/07/2009 - 19:02
 
 
Έληξε στις:
22/07/2009 - 19:02
 
 
ID:
17226702
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Δροσειστείτε ....φωτιστικά!

 

Δουλεύει ή με 3 ΑΑ μπαταρίες ή με τροφοδοτικό ή αν έχετε καλώδιο αντάπτορα και μέσω USB

 

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας...αλλά ο υπολογιστής το δεξί μας χέρι δεν μπορεί να βγει από αυτήν ούτε με 50 βαθμούς Κελσίου.Γιατί να ζεστενόμαστε ενώ σερφάρουμε, γάφουμε, παίζουμε στον υπολογιστή μας? Δεν υπάρχει λόγος.

Αυτό το υπέροχο  ανεμιστηράκι έχει επάνω και πολύχρωμα Luxonit LED που δημιουργούν αυτά τα χρώματα αν θέλουμε το έχουμε και δουλεύει χωρίς χρώματα - έχει διακόπτη). Δεν μπορούμε να τραυματιστούμε γιατί οι έλικες είναι ελαστικοί, έχει πολύ καλή αυτονομία αν το δουλεύουμε με μπαταρίες,  ακόμα και με ένα τροφοδοτικό δούλεψε. Αρα έχουμε πολλές επιλογές. Aκόμα και μέσω USB δουλεύει αν έχουμε καλώδιο ανταπτορα.

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ 3 ΑΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (ΑΠΛΕΣ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ) Η  USB ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ)  Η ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ!!!!

 

ΤΙΜΗ : από 4,00 € !!!

Δεν έχει επιθυμητή τιμή

 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

Σε χρήστες με αρνητική αξιολόγηση (πχ από μη παραλαβή δέματος αντικαταβολής)  ή μηδενική διατηρώ το δικαίωμα να ζητήσω κατάθεση του ποσού ή των ταχυδρομικών εξόδων μόνο  σε λογαριασμό ώστε να διασφαλιστεί η σίγουρη παραλαβή των δεμάτων και να μήν έχουμε επιστροφές αζήτητων . Οπως εσείς θέλετε απροβλημάτιστα να παραλαμβάνετε τα δέματα σας ( συστημένα) έτσι και εμείς οι πωλητές δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε με επιστροφές. Καλό θα είναι χρήστες καινούριοι πριν την προσφορά τους να επικοινωνούν μαζί μου, ώστε να λύσουμε αυτότο θέμα και αμέσως μετά να προχωρούν στην προσφορά μέσω εμάρκετ κα μόνο μέσω προσφοράς.

Διαπραγματεύσεις εκ των υστέρων δεν γίνονται αποδεκτές.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr