Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
PSP Slim & Lite - Piano Black
PSP Slim & Lite - Piano Black
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
101€
 
Αρχική τιμή:   60€
Αριθμός προσφορών:   19   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Καματερό - Αττική
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
21/07/2009 - 12:54
 
 
Έληξε στις:
28/07/2009 - 12:54
 
 
ID:
17225514
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Αχρησιμοποιήτο PSP Slim & Lite, χρώματος Piano Black στο κουτί του. Έχει ανοιχτεί μόλις μια φορά.

Το PSP (PlayStation Portable) είναι ένα μοναδικό σύστημα προσωπικής multimedia διασκέδασης. Όπου κι αν είστε, ότι κι αν κάνετε, το σύστημα PSP σας επιτρέπει να προβείτε αυτομάτως σε παιχνίδια, μουσική, video και φωτογραφίες.

Με μια οπτική ποιότητα ανάλογη με αυτή της κονσόλας PlayStation 2, το σύστημα PSP είναι μια φορητή κονσόλα ιδιαίτερα ισχυρή, ικανή να προσφέρει μια εξαιρετική οπτική άνεση. Χάρη στην επιλογή ασύρματης λήψης μπορείτε να επικοινωνήσετε με του άλλους χρήστες της PSP χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο καλώδιο: όπου κι αν είστε ετοιμαστείτε για παιχνίδια με πολλαπλούς παίχτες!

Δεν είναι μια απλή κονσόλα παιχνιδιών. όπου κι αν βρίσκεστε, το σύστημα PSP θα σας συνοδεύσει με μουσική. Εγγράψτε τα αγαπημένα σας κομμάτια στο Memory Stick Duo σε format MP3 ή ATRAC3plus.
Με την PSP, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ταινίες, βίντεο κλιπ σε format UMD (Universal Media Disc) ή να κατεβάσετε τα δικά σας video και φιλμ στο Μemory Stick Duo. Χάρη στην φαρδιά οθόνη και στον καθαρό στερεοφωνικό ήχο του συστήματος PSP, θα επωφεληθείτε των πλεονεκτημάτων μιας προβολής σε μεγάλη οθόνη στην παλάμη σας.


Διαθέτετε μια ψηφιακή φωτογραφική ; Εγγράψτε τις φωτογραφίες σας στο Memory Stick Duo και δημιουργήστε υπέροχα slideshows στην πλατιά οθόνη του συστήματος PSP.
Θέλετε να δείτε μια ταινία πηγαίνοντας στην δουλειά, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, να δείτε τις φωτογραφίες σας, το PSP Slim & Lite, φέρει, πέρα από τις πολυάριθμες λειτουργίες multimedia, ένα γοητευτικό look.

Το PSP Slim & Lite είναι μικρότερο και ελαφρύτερο. Η αυτονομία της μπαταρίας είναι σημαντική και ο χρόνος φόρτισης, καθώς και ο οπισθοφωτισμός, είναι βελτιωμένα. Η κονσόλα φέρει επίσης μια έξοδο βίντεο.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr